Allibert Wastafelonderkast De Beste

Allibert Wastafelonderkast - Een keuken spoelbak base kabinet is in feite een gemodificeerde normale basis kast zonder lades of planken. Vanwege dit is dit een van de meest eenvoudige eenheden te construeren. Een façade op de cover van het oppervlak van het karkas is ingesteld in plaats van een lade als gevolg van de gootsteen vallen aan de kast uit de tegenbovenkant. Als het kabinet is voltooid en instelt, een paar kabinetsdeuren kan worden gebouwd, voltooid en gemonteerd op het gezicht kader.

Bouw deze eenheid vereist alleen meer dan de helft een typische 4 x 8 vel walnoot of walnoot multiplex, een 23-1/4 inch uit 30-3/4 inch stuk van 1/4-inch dik multiplex de kast om terug te gaan om de eenheid structurele integriteit samen met een beetje 1 x 6 knippen in 23-1/4 inch in de lengte aan de voorzijde van de valse lade. Een avontuurlijke ziel probeert te bouwen van een tilt-out lade set van deze façade voor het houden van kleine Allibert Wastafelonderkast dingen zoals sponzen en staalwol, maar de voorkant van de lade is de typische manier van het creëren van een gootsteen kast.

Wat betreft de apparatuur en de hulpmiddelen, voor dit specifieke project betrokken zijn, zult u wilt een tabel zag met behulp van een grote receptie, een gestapelde dado blade set, een cirkelzaag of jig saw, een volledige Spijkermaker met behulp van 1-1/4 inch eindigen nagels, een combinatie vierkant , en een houtlijm.

Allibert Wastafelonderkast De Beste


Allibert Wastafelonderkast De Beste
Allibert Wastafelonderkast De Beste



Hier zag plaats uw tabel hek tot 35-1/4 inch vanaf de goede kant van het blad. Til het blad over een duim, en zet dan een volledige 4 x 8 vel multiplex plat op het Bureau met onder die 4-voet kanten van het hek. Zet de zaag en verlichten de multiplex in het blad, consequent zelfs aanraking tussen de rand van het multiplex en het wapen te houden. Wanneer de snede is voltooid, trekken de rest van de multiplex uit de tabel en plaats het opzij voor nu. Bevestigen van uw tabel zag mes tot 24 inch en verlaag dan aan de kant van de 4-voet van dit 35-1/4 inch stuk multiplex. Deze bits worden gebruikt voor de zijkanten van de kast, die je moest instellen opzij voor nu. Rippen van de multiplex en nogmaals, plaats de gesneden sectie uit elkaar, omdat u niet nodig de rest van dit stuk van triplex voor deze bepaalde onderneming. Het hek om 24 inch lijm, zet dan de korte kant van dit stuk u geript in tegenstelling tot het hek en snijd de multiplex. Een van die stukken zal functioneren als het kabinet bodem, daarom apart gezet met kabinet weerszijden.

De andere helft gaat op de rest van de onderdelen die nodig zijn voor de kast te worden afgesneden. Zagen, knippen op de volgende onderdelen van het beetje van triplex met uw tabel:

Van uw resterende onderdelen van 3/4-inch Multiplex, dan snijd twee stukken, 4-inch plein meten. Knip deze 2 stukken om vier rechthoekige driehoek segmenten die 4-duim op elk van de korte zijden zijn te gedragen als hoek blokjes ter ondersteuning van deze Allibert Wastafelonderkast en aanrecht te maken.

Trek beide kabinet zijden en zet ze op de tafel van een winkel. Met een combinatie-plein, opvoeren in de 24-inch brede onderkant op één van deze kasten vier duim, en zet een potlood-teken in de kanteling 3-duim in door de voorkant van de kast. Uitlijnen van het mengsel vierkant tegen de voet van de multiplex schrijver van een lijn vanaf de grond tot het mark, dan verplaatsen van het plein van de voorste rand 4-duim in de onderzijde en schrijver van een andere lijn van de allereerste line-out naar de voorste grens. Dit kan duiden op een 4-inch hoog door de 3-inch diepe uitsparing aan uw eigen teen kick. Markeer het volgende deel van multiplex, en dan snijd beide teen kick knipsels met een cirkelzaag of een legpuzzel.

Zet in een gestapelde dado mes zet in in uw tabel zag prieel met de geschikte hoeveelheid versnipperaars zodat het lemmet paar overeenkomt met de diepte van uw triplex (meestal 23/32-inch). U kunt ook een radiale arm zag met dit bepaalde onderneming. Til het mes naar 3/8-inch over het oppervlak van de tabel. Aanpassen van de omheining, dus de goede kant van het blad 4-duim in het wapen is, zet dan onder de kast zijden plat op het Bureau met de onderste rand (grenzend aan de teen kick knipsel) in tegenstelling tot het hek. Zet de zaag en een dado op uw kast onder 4-duim omhoog gesneden van de boekwaarde van het kabinet. Herhaal met een andere kant van de kast, waardoor bepaalde dat u dado de 2 randen die zal worden geconfronteerd met het midden van de kast openen.

Allibert Wastafelonderkast
Allibert Wastafelonderkast

Tijd voor een paar vergadering. Zet de linker kant van deze kast op de werktafel met behulp van een dado naar boven, en een kraal van lijm de dado plaats. De 23-1/4 inch brede rand van de bodem van de kast aan de dado, samen met de voorzijde van de base flush met de voorkant van de kast toevoegen. Flip de vergadering op zijn kant en vervolgens een paar van volledige nagels door middel van de kant te duwen naar kabinet onder om te houden van de grond in positie wanneer de lijm droogt. Vervolgens lijmen op de dado plaatsen aan de andere kant van de kast, dan invoegen van de kast en bevestig de andere kant naar de grond met nagels. De cover van de backer moet uitlijnen met alle de shirts van beide zijden van de kast even, daarom rek de vergadering als de bits niet perfect overeenkomen. De multiplex terug samen met afwerking nagels aan de zijkanten en onderkant van de kast lag.

Leg het terug Spijkermaker langs de binnenste rand van de multiplex achterzijde, met alle de 3-inch lang gezicht spoelen met het kabinet backer. De exacte hetzelfde doen voor de gezicht van het bestuur van de kast op de voorste rand samen met de teen kick de voorste randen van de zijkanten alleen onder de bodem van de kast.

Plaats een hoek blok in voorzijde linker hoek van de kast, met één 4-inch kant tegen het gezicht van de kast en een andere 4-inch kant tegen het interieur gezicht van de plank gezicht en tack het blok van de hoek te plaatsen. Herhaal met de andere drie hoek blokjes.

De laatste stap vóór de installatie zou te naaien van de voorkant van de valse lade op het oppervlak van de kast. U gaat willen dit front te bezitten routered randen samenvallen met lades of deuren die u in het restant van de kabinetten van de keuken gebruiken. Centrum van het front op het gezicht en voeg het samen met de nagels van de afwerking van het interieur van de kast door de plank gezicht.
Om te zetten in de kast, gaten in de backer multiplex aan te passen alle buizen snijden, dan glijden van het kabinet in positie tegen de muur. Gebruik een stud finder te vinden elke muur hengsten, dan hechten van het kabinet in de muur met behulp van schroeven via het Spijkermaker blok over de bovenrand van de achterzijde van de kast. dat is informatie over Allibert Wastafelonderkast De Beste.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder