Chloortabletten Kruidvat

Chloortabletten Kruidvat, De 3 inch-tablets zijn de meest voorkomende vorm en zullen daarom over het algemeen het goedkoopst zijn. De chloortabletten van 1 inch pool zijn duidelijk kleiner en lossen ook sneller op. Chloortabletten van de 3-inch variëteit lossen langzaam op, waardoor ze minder onderhoud behoeven. Zwembadchloortabletten zijn meestal verkrijgbaar in tablets van 3 inch en 1 inch.

Chemische verbindingen zoals totale alkaliteit, calciumhardheid, pH en totaal chloor moeten goed in balans zijn. Winterklaar maken kan met winterchemicaliën worden gedaan. De chemicaliën zijn verkrijgbaar bij uw zwembadwinkel en worden geleverd in verschillende sets. Dus je zou chemicaliën kunnen gebruiken om het water schoon te maken die weinig of geen effect hebben. Dus je zult regelmatig murienzuur moeten toevoegen om de pH van je zwembad in evenwicht te brengen. A Het zou een goed idee zijn om een ​​zuurkist te kopen om bij de hand te hebben en je zult het veel gebruiken! Een CYA-aCyanuurzuur, ook bekend als stabilisatorcyanuurzuur, moet worden toegevoegd aan zwembaden en in het bijzonder aan zoutbassins om de zonnestralen te beschermen. UV-stralen kunnen de chloor in het zwembadwater niet opnemen.

Chloortabletten Kruidvat


Chloortabletten Kruidvat
Chloortabletten Kruidvat


Je kunt bijna elk chloor gebruiken om je zwembad te shockeren. Granulair chloor moet meestal dagelijks worden toegevoegd en moet vooraf worden opgelost in een emmer water. Bovendien zal het als oxidatiemiddel organisch materiaal verbranden dat zich in het water bevindt, waardoor de druk op het filter van het zwembad wordt verminderd. Na de superchlorering zal het nodig zijn om zwembad chloor toe te voegen totdat de concentratie zich op het minimaal acceptabele niveau heeft gestabiliseerd. Als gevolg daarvan is chloor bij het zwembad een van de meest essentiële ingrediënten voor een gezonde zwemomgeving en zal het ervoor zorgen dat zwembadapparatuur soepel en efficiënt blijft werken.

Als het enigszins mogelijk is, is het het beste om te voorkomen dat water dat zich op de bovenzijde van de afdekking heeft opgehoopt het zwembad kan binnendringen, omdat het waarschijnlijk een hoge concentratie aan verontreinigingen bevat. Wanneer het water is verwijderd, steekt u een plug in de leidingen aan het uiteinde van het zwembad. Als het eenmaal is schoongemaakt voor een zwembadopening en het juiste chloorniveau is bereikt, zal het natuurlijk nodig zijn om dat niveau gedurende het hele zwemseizoen te handhaven. Het was koud, het was in de zon dat heet was. Na het aftappen, schakelt u de pomp in zodat deze uit de waaier komt. Water op de keel van uw skimmer zal worden verwijderd bij het zakken. Bevroren water dat op de keel is genest, kan uw skimmer beschadigen.

Je zou je zwembad niet willen sluiten met overal verspreid vuil. Misschien vindt u dat u uw zwembad langer moet doorlopen omdat uw zoutopwekkingssysteem alleen chloor genereert wanneer het wordt gebruikt. In het geval dat u uw zwembad niet afdekt, zou het water bevriezen resulterend in schade aan het zwembad. Zoutwaterbassins vereisen ook periodiek onderhoud en reiniging van de elektrische cellen van de zoutgenerator, die af en toe moeten worden vervangen. Zwembaden met zout water zijn in veel delen van het land populair geworden. In feite bevatten beide typen zwembaden zoutwaterbassins en Chloortabletten Kruidvat in hun water om schoon en veilig zwembadwater te desinfecteren en te onderhouden.

Hoewel de pH-niveaus nog steeds moeten worden getest, is er minder werk nodig bij het onderhouden van een zoutwaterbad versus een zwembad dat met traditionele Chloortabletten Kruidvat wordt behandeld. Chloor- en pH-waarden moeten nauwlettend worden gevolgd in zoutwaterbassins, net als in chloorbaden. Normale niveaus moeten tussen 80ppm en 130ppm liggen. Het handhaven van juiste niveaus van zwembadchemicaliën zal ook voorkomen dat het water troebel wordt en de groei van algen zal remmen.

Nauwkeurig gebruik van de net skimmer kan helpen om vreemde voorwerpen die u opmerkt te verwijderen. U zult er versteld van staan ​​dat zelfs een kleine nalatigheid bij het gebruik van Chloortabletten Kruidvat uw zwembad volledig ongeschikt kan maken voor gebruik. Onjuist gebruik van chemicaliën en gebrek aan evenwichtig water kan het water troebel maken met irritatie van huid en ogen.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder