Duimspalk

Duimspalk - Er zijn verschillende soorten spalken. Met de splint op moet de persoon blijven vervullen van volledige functionele taken, met inbegrip van schrijven, comfortabel. Spalken worden ook specifiek gemaakt voor linker- en polsen, en een paar zijn speciaal ontworpen om de neiging om verwondingen op vingers, als de vinger extensie Splint. Een natte spalk is in staat om uw huid jeukende en kan leiden tot infectie. Om te beginnen met, als je de juiste splint hebt en lijden aan ernstige trigger duim u volledig kunt stopt de pijn wanneer je een verschrikkelijke aflevering.

Spalken worden aangeboden bij de meeste drogisterijen, en aangepaste spalken kunnen worden bereikt over de volgorde van uw arts. Bovendien omdat een splint steun aan een beschadigd deel verleent, het zou moeten zijn vrij stevig en het materiaal dat het uit wordt gemaakt moet de mogelijkheid tot het beheren van extra slijtage. Het wordt vaak gebruikt om een gebroken been te stabiliseren terwijl de benadeelde persoon is meegenomen naar het ziekenhuis voor meer geavanceerde behandeling. Het is mogelijk om ook op een spalk 's nachts. Een spalk spica is een orthopedische splint, bestaande uit een weefsel omsloten metaal, met een plooibaarheid die kan worden gevormd op basis van de grootte en de contour van de verschillende getroffen hand. Een Duimspalk is een vorm van hand gegoten die is bedoeld om te beschermen en te immobiliseren van de duim. Als voorbeeld verkiezen sommige individuen de zachte accolades tijdens het typen op de baan.

De pijn van de Duimspalk 


Duimspalk

Wanneer u stopt om te overwegen hoe vaak gebruikt u uw duimen, is het eenvoudig te begrijpen waarom u kan worden ervaren pijn. Het is bijzonder onstabiel zodra de duim terug is gebogen. De duim normaal zal zwellen en misschien tonen kneuzingen. Gelukkig, trigger duim is vrijwel altijd te behandelen.

Wanneer u trigger duim hebt, hebben je vingers pezen gekregen ontstoken. Immobilizing van de vinger, vermindert de hoeveelheid stress zetten, die vervolgens de genezing praktijk versnelt. De oorzaken van de trigger vinger is nog niet vastgesteld. Bent u getroffen met trigger vinger, kan u beginnen te voelen van de pijnlijke gewaarwordingen bij de bodem van uw vinger of de duim.

Duimspalk
Duimspalk

Gebruiken op elk gewenst moment uw duim moet worden geïmmobiliseerd. Zoals eerder vermeld, waarmee je duimen u kunt uitvoeren van een opmerkelijke hoeveelheid van de activiteiten en de taken die u elke dag uitvoert. Spalken of schrap om te genezen van trigger duim is gekomen om een uiterst gemeenschappelijke behandeling alternatief voor een breed scala aan uitleg.

Als u uw Duimspalk, controleert u of niet om het te dragen voor meer dan 3-4 weken recht. Uw duim gaat worden geïmmobiliseerd voor vier tot zes weken in een uitzonderlijke cast, bekend als een duim spica gegoten. Dientengevolge, worden de duim niet ver genoeg weg van de wijsvinger te begrijpen de enorme objecten gebracht. Als u bezorgd bent is het wellicht kwetsbaarder om trigger duim in de aankomende gebruik oefeningen als een vermijdbare maatregel.

De nieuwe ophef over Duimspalk


U kan een spalk gezet gewoon 's nachts of in de gehele nacht en dag. Beslissen welk soort vinger splint is het meest effectief is voor uw specifieke schade. Vinger spalken worden benut om te zorgen voor een assortiment van blessures of omstandigheden. Wanneer de splint wordt gebruikt, moet u de gebieden rond het inspecteren om de paar minuten voor indicatoren van verminderde doorbloeding. Weg te nemen de splint vroeg kan bewerkstelligen hangend van de vingertop, die dan extra spalken wellicht. Duim spalken zijn ook gemaakt om gedragen te worden door skiërs, omdat het beschermingsniveau zal stoppen of beperken van schade van de duim.

U hebt het texting duim syndroom. Indicatoren van duim artritis kunnen krijgen verlammende, deels omdat de duim zo vaak elke dag nodig is. In het geval herstellen de duim pijn duurt dagen, zet op een flexibele duim brace te beperken uw duim beweging en toestaan dat het. Artritis is verschillend in elke persoon. Reumatoïde artritis is een ander soort van artritis die kan ontwikkelen in het basaal gewricht. Basale duim artritis is een typisch probleem dat presenteert aan de hand van klinieken in heel het UK.

Trauma of de verwonding kan stimuleren uw risico van het creëren van duim artritis, of misschien u artrose slijtage-en ervaring. Of de schade van de pees wordt veroorzaakt door middel van een verlaging of vinger vastgelopen, is spalken nodig. U moet opnemen van de schade, hoewel de werknemer niet op uw loonlijst. Duim verwondingen kunnen voortvloeien uit fracturen of dislocaties van de vele gewrichten van de duim.

Nadat het ligament unstable zijn al een tijdje is, zou chirurgie nodig zijn om te voorkomen dat de MCP gezamenlijke verplaatsen. De radiale collaterale ligament kan ook worden verwond. Er zijn bepaalde vormen van fracturen van de duim, gebaseerd op het soort pauze. Ze kunnen ook optreden in het lange deel van het bot genaamd de metacarpale schacht. Als er een botbreuk, kon pinnen worden ingevoegd zodat zeker juiste uitlijning en genezing. In het geval dat het bot niet terugplaatst in het gewricht zelf, voert de arts een verlaging om terug te sturen naar de gewone site.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder