LAB31 Wifi Repeater IP

LAB31 Wifi Repeater IP - Draadloze repeaters worden vaak gebruikt om het signaalbereik en de sterkte binnen huizen en kleine kantoren te verbeteren. Een draadloze repeater (ook wel draadloze bereikvergroter genoemd) neemt een bestaand signaal van een draadloze router of draadloos toegangspunt en verstuurt het opnieuw om een ​​tweede netwerk te creëren. Soms is hij of zij ook nodig in een groot huis, vooral dat met een grote tuin. De meeste draadloze repeaters (of bereikverlengers) zijn speciaal gebouwd, maar bepaalde draadloze routers kunnen worden geflashed met aangepaste firmware zoals DD WRT om hen een `bereikvergroter'-optie te geven.

Vaak werd de modem in een hoek van het huis geïnstalleerd en het is niet praktisch om een ​​Ethernet-kabel door het huis te laten lopen of de draadloze router is in de modem ingebouwd. Het enige wat ze willen doen, is ervoor zorgen dat ze de juiste modem kopen en dat de modem voor hen werkt. Veel mensen vinden het nogal verwarrend wanneer ze moeten beslissen over de juiste modem '' die ze zouden moeten hebben. Nadat u verbinding hebt gemaakt met uw router, gaat u naar Verbonden apparaten en ziet u iets als raspberrypi. De router werkt ook als een hub voor het SmartThings-domoticasysteem van Samsung en met de app kunt u SmartThings-compatibele apparaten van productfabrikanten van derden programmeren en besturen. Mijn draadloze router bevindt zich in mijn kelder. Als vuistregel is het meestal ideaal om de draadloze router centraal in het huis te hebben.

Wanneer de `Microsoft virtual WiFi miniport-adapter 'is gemaakt, verwijdert u de brug onmiddellijk. Als de virutal-adapter met de naam `Microsoft virtual WiFi miniport-adapter 'niet kan worden gemaakt, hebben we hier een specifieke methode. In mijn keldernetwerk was ook een Eero mesh-netwerkhub aangesloten (om het verschrikkelijke interne wifi van Fios uit te breiden en te stimuleren) en mijn Network Teredte Storage (NAS) ter grootte van 2 terabytes. De draadloze USB-adapters van Engenius hebben een volle 500 milliwatt aan stroom, ongeveer vijf keer zoveel als een normale draadloze adapter.

LAB31 Wifi Repeater IP


LAB31 Wifi Repeater IP


Lees hieronder meer over hoe draadloos internet werkt en neem deel aan onze discussie over WiFi-gezondheidsrisico's. Het probleem met interne draadloze adapters is dat de antenne klein is en dat het bereik beperkt is tot honderd voet of zo. U kunt het probleem van slechte ontvangst van mobiele telefoons oplossen in een huis met een stalen roem en ook genieten van uw sterke huis en mobiele telefoon. Het meest voorkomende probleem met versterkers van mobiele telefoonversterkers is dat er niet voldoende ruimte is tussen de binnen- en buitenantenne.

LAB31 Wifi Repeater IP
LAB31 Wifi Repeater IP

Wanneer u het draadloze netwerk vindt waarnaar u op zoek bent, kunt u de antenne beveiligen. Als dit niet meer gebeurt, betekent dit dat de draadloze adapter geen gehost netwerk ondersteunt. Nadat u het gehoste netwerk voor de eerste keer hebt ingesteld, kunt u het starten of stoppen door twee batchbestanden als beheerder uit te voeren. Verbind vervolgens de draadloze netwerkverbinding met draadloze netwerkverbinding 2 (zoals weergegeven in figuur 1) en voer de bovenstaande opdracht nogmaals uit, meestal kan het gehoste netwerk worden gestart.

Als je een directionele wifi-antenne gebruikt, moet je de antenne een of twee centimeter per keer verplaatsen, een complete cirkel maken en telkens de beschikbare netwerkknop vernieuwen. Als u de antenne aan een router koppelt en deze twee antennes heeft, schroeft u een antenne los en sluit u deze aan op de buitenantenne. LAB31 Wifi Repeater IP, U moet de buiten WiFi-antenne niet aanpassen tenzij er iets aan het andere eind van de verbinding verandert, zoals de router of antenne die wordt verplaatst. Voor het algemene bereik is de parabolische WiFi-netwerkantenne de beste manier om te gaan, met ongeveer 24 dBi, in vergelijking met 15 dBi op zijn best voor een paneelantenne. Voor de meeste toepassingen werkt het echter prima om de netparabool WiFi-antenne op een vast punt aan de buitenkant van de woning te monteren.

In de meeste gevallen is het het beste om de antenne recht omhoog en omlaag te laten wijzen. Nadat je de antenne hebt geïnstalleerd, is de volgende stap om hem te richten. Er zijn lange afstand WiFi-antennes en krachtige draadloze adapters beschikbaar die tot een paar kilometer werken, geloof het of niet.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder