Midtronics Europe begint eigen vacaturesite

Werken bij Midtronics biedt kansen op persoonlijke ontwikkeling en groei. Verschillende medewerkers van het bedrijf vertellen op www.werkenbijmidtronics.nl wat ze zo aanspreekt in het bedrijf. Rode draad daarin is de grote mate van zelfstandigheid die medewerkers bij Midtronics hebben. “Je krijgt ruimte de dingen op jouw manier op te lossen, ruimte om fouten te maken, mee te werken aan werkwijzen/processen, en je krijgt verantwoordelijkheden”, zegt marketing coördinator Clemens Streng, die al sinds 2009 bij het bedrijf in Houten werkt.

Dat Midtronics nu een aparte website voor vacatures begint, komt omdat het bedrijf in heel Europa actief is. “Hierdoor zoeken we regelmatig naar mensen”, zegt Clemens Streng. “Daarbij zijn we een Amerikaans bedrijf met een corporate website. Maar omdat we in Nederland naar mensen zoeken, vonden we dat een aparte website een beter beeld geeft van wie we zijn bij Midtronics BV in Houten.”

Marktleider



Midtronics is marktleider in accumanagement. Het bedrijf ontwikkelt en levert apparatuur voor het onderhoud van accu’s in alle soorten en maten. Door de relatie die Midtronics heeft met zijn klanten, is het bedrijf in staat om goed te begrijpen waar de problemen en de kansen liggen. “We creëren waarde door unieke, innovatieve oplossingen aan te dragen, waarbij we gebruik maken van onze geavanceerde technieken”, zegt Clemens Streng.

Het Amerikaanse Midtronics is in 1984 opgericht door Steve McShane. Het hoofdkantoor is gevestigd in Willowbrook, Illinois. Midtronics Europe is gevestigd in Houten en bedient daarvandaan het EMEA gebied: Europa, het Midden-Oosten en Afrika met vanuit het Europese hoofdkwartier met 34 man en met hulp van lokale distributeurs en service partners. De afgelopen jaren heeft het bedrijf, ondanks de economische recessie, nog jaar op jaar omzetgroei geboekt.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder