Sediamo Horeca Parasol

Sediamo Horeca Parasol - Onze op maat gemaakte zeefdrukparasols beginnen het afdrukproces door een scherm dat is gemaakt van een fijn gaas dat is bevestigd aan een houten frame. Dus of het nu om een ​​foto gaat of om een ​​merklogo, wij hebben het voor u. ' Frames kunnen op maat worden gemaakt bij bestellingen van meer dan 100 stuks. Het Vortex-frame is vervaardigd uit 304 roestvrij staal. De vlakke stalen plaat moet worden vastgebout aan een bestaand en geschikt vast oppervlak. In plaats van alles in één keer te introduceren, zullen we in de loop van het jaar gerechten toevoegen, zegt Roberts. Ongeveer 20 nieuwe gerechten zijn debuteerde op het nieuwe menu met meer te volgen.

Sediamo Horeca Parasol

De Verborgen Waarheid Over Sediamo Horeca Parasol


Drankkeuzes (inclusief niet-alcoholische en alcoholische dranken) staan ​​vermeld op de menukaarten en het boekingsformulierformulier voor de catering. Als een leverancier, het verkopen van uw producten in vestigingen zoals cafés, brouwerijen, pubs, restaurants, wijngaarden en wijnhuizen. Met meer dan 12 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige schaduwoplossingen leidde het tot de creatie van Vortex-parasols, die kracht en duurzaamheid bieden naast traditionele jumbo-parasols. Entertain uw gasten, medewerkers en team tijdens de raceavond in de Corporate Hospitality Villages die zich na de race in het midden van de baan bevinden.

Top Sediamo Horeca Parasol Keuzes


Sediamo Horeca Parasol
Sediamo Horeca Parasol

Je ruimte moet er goed uitzien. Als richtlijn heeft een eenheid een capaciteit van 110 personen. Zeer efficiënte verwarmings- en verlichtingssystemen zijn direct beschikbaar voor het Vortex-parapluassortiment dat comfort biedt en 's nachts de perfecte sfeer creëert.

Wat is er Werkelijk Gaande is met Sediamo Horeca Parasol


De Sediamo Horeca Parasol van VorTex zijn uitgerust met Ferrari 502 PVC. Onze gepersonaliseerde parasols zijn geschikt voor grote bestelhoeveelheden en groothandel. Ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, terwijl ze toch een sterke bouwkwaliteit behouden, zodat uw bedrijf een succesvolle Return On Investment heeft. Promotionele parasols zijn populair in de zomer als de zon in volle glorie schijnt. Deze duurzame promotionele parasols zorgen ervoor dat consumenten bescherming tegen de zon hebben door een groot schaduwgebied te bieden. De volledige luifel van de Sediamo Horeca Parasol kan full colour worden bedrukt, wat betekent dat elk ontwerp kan worden bedrukt, zelfs een foto.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder