Beste Kattenhol

Kattenhol - Zelfs als u een kat heeft die de krabpaal weet te gebruiken, kan er per ongeluk gaten in uw meubels komen. Helaas, terwijl een kat je misschien leuk vindt, geven katten misschien niet veel respect voor je spullen, omdat veel katten geneigd zijn hun klauwen op meubels te slijpen. Als hij of zij kan zitten of staan ​​en klauwen of kauwen op het net, kan hij er een gat in doen. Koe kat kan heel goed horen. Hij of zij komt niet wanneer hij wordt gebeld. Hij of zij let ook veel op tv.

Bij de eerste infectie ziet u mogelijk niets ongewoons op de huid van uw huisdier. Dieren met reeds bestaande gezondheidsproblemen kunnen sterven aan elke parasitaire besmetting, indien niet snel behandeld. Naast grauwen kunnen ze teken ook contracteren. Sommige dieren met warble infestatie (en infectie) zullen koorts krampachtig zijn en moeten zorgvuldig gevolgd worden na extractie van de parasiet.

Over het algemeen is het niet wenselijk om de put meer dan 6 voet (2 meter) diep te graven vanwege het gevaar dat de muren inwerken. De diepe put wordt gebruikt met de standaard latrinedoos die wordt uitgegeven aan of gebouwd door de eenheid . Wanneer een urineafdamppoel moet worden verlaten of verstopt raakt, wordt deze besproeid met een residueel insecticide en bedekt met een omhulsel van gecomprimeerde aarde van 60 centimeter.

Beste Kattenhol

Kattenhol
Kattenhol

Wanneer u het gat zaagt, snijdt u in een kleine hoek om de achterkant van de opening groter te maken (Foto 1). Als het gat een beetje af is, is de kans groter dat je een hele kant uitblaast. Cat hole is niets gerelateerd aan de wetenschap. Hoewel kattengranaten in de meeste situaties worden aanbevolen, zijn er soms momenten waarop latrines meer van toepassing kunnen zijn, zoals kamperen met jonge kinderen of langer in een kamp verblijven dan een paar nachten. Sommigen zeggen dat de Cat Hole een moerassige vijver en een met borsteltjes gevuld ravijn aflopend naar de rivier zijn naam te danken heeft aan de heimelijke praktijk van medische studenten die een plek nodig hadden om de overblijfselen van de katten die ze ontleedden voor anatomische studie te dumpen. Het kattengat moet worden afgedekt en vermomd met natuurlijke materialen wanneer u klaar bent. Cat-gaten zijn de meest geaccepteerde methode voor afvalverwerking.

Als de opening niet voorbij de doos glijdt, gebruik dan een mes om de zijkanten weg te snijden totdat de gipsplaat past (foto 4). Het zal gemakkelijker zijn om over de doos te glippen en je zult minder snel uithoeken breken. Het is zo gemakkelijk om in de war te raken en de openingen van de verkeerde rand af te leggen en te eindigen met gaten die op de verkeerde plaats zijn gesneden.

Beste Kattenhol
Beste Kattenhol

Als de deur gesloten is, kan er pot in de Kattenhol komen, terwijl honden en peuters worden buitengesloten. Kattendeuren waren al lang vóór Newton uitgevonden. Het is een klein portaal in een muur, raam of menselijke deur zodat huisdieren een huis (of een andere structuur) alleen kunnen binnengaan en verlaten zonder dat iemand de deur hoeft te openen. Postscriptum als je niet weet wat een kattendeur is. Kattendeuren kunnen op buitendeuren worden geïnstalleerd om een ​​kat naar wens in en uit het huis te laten gaan. Het toevoegen van een kattendeur aan een deur met holle kern vereist wat meer voorbereiding en werk dan andere soorten deuren, omdat een houten steunframe op de binnenkant van de deur moet worden geïnstalleerd. Holle kerndeuren worden vaak gebruikt als slaapkamer- en badkamerdeuren in woningen.

Populaire soorten natuurlijk toiletpapier zijn stenen, vegetatie en sneeuw. Het is al jaren door veel kampeerders gebruikt. Het is niet aan te raden toiletpapier in een kattenhol te gebruiken.

De uitvinding van de kattendeur werd toegeschreven aan Isaac Newton (16421727) in een verhaal (anoniem geschreven en gepubliceerd in een kolom met anekdotes in 1893) dat Newton dwaas een groot gat maakte voor zijn volwassen kat en een kleine voor haar kittens, zich niet realiserend dat de kittens de moeder zouden volgen door de grote. Voorbeelden van plaatsen met kattegaten zijn dichte begroeiing, in de buurt van gekapt hout of op glooiende hellingen. Correct gebruik van kattegaten voor de verwijdering van menselijk afval is waarschijnlijk de activiteit die het meest wordt geassocieerd met de principes van Leave No Trace en een van de belangrijkste om te beheersen.

CAT FENCE-IN werkt echt! CAT FENCE-IN voorkomt dat katten over hekken en bomen klimmen. Sinds 1990 in de Verenigde Staten en Canada, houdt CAT FENCE-IN nog steeds duizenden Kattenhol veilig op hun erf.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder