Bosbad Lunteren

Bosbad Lunteren - Omdat het mos is geconserveerd, heeft het geen vuil, water of verneveling nodig. Mos is een geweldig hulpmiddel voor geluidsisolatie en kan een lawaaierige ruimte transformeren in een stille ruimte. Moss is door de eeuwen heen gebruikt voor alles van een ontsmettingsmiddel tot een verband of een meditatief hulpmiddel. Het mos wordt geconserveerd met behulp van een natuurlijk paraffine- en glycerineproces dat het mos in wezen in een dorman-toestand brengt, wat betekent dat het niet levend of dood is, maar nog steeds dezelfde voordelen biedt om lucht- en geluidsoverlast te verminderen. Moss brengt alle schatten van het bos met zich mee, inclusief die heerlijke geur van aarde en leven.

Natuurlijke elementen gebufferd de relatie tussen rolstressoren en werkplezier, depressieve stemming en angst. Hoge structuren van touwbruggen klimmen omhoog naar kleine boomhutten vanwaar je jezelf kunt lanceren in een vinylglijbaan om weer op aarde te komen. Biofiel ontwerp is goed voor je mentale en fysieke welzijn en we zullen uitleggen waarom.

Bosbad Lunteren


Bosbad Lunteren
Bosbad Lunteren

Witte ruimte maakt je dus een betere vader, moeder, echtgenoot, collega, leraar, schrijver, ondernemer enz. Het belangrijkste om je meer energie te geven, is om zo gezond mogelijk te zijn! Bij energie- en keuzemanagement moet je je lichaam kennen en wanneer je in brand staat! Er was te veel vuur en modder, te weinig water en te veel stormen, te veel schietpartijen (en veel te veel pistolen) en te veel verloren soorten.

Wanneer je voelt dat je energie zakt of daalt, neem dan een pauze, doe een dutje, ga iets leuks doen om je weer energie te geven! Elke 2 ft bij 2 ft paneel van mos weegt minder dan drie pond en elk 2 ft bij 4 ft moss frame weegt minder dan 15 pond, inclusief het frame dat de installatie snel en eenvoudig maakt.

Medio januari zullen de opgedroogde bomen van New Yorker worden beteugeld, verzameld, gemout en gerecycled. Een groot net gespannen tussen bomen en met drie enorme ballen maakte een geweldige veerkrachtige versie van menselijke flipperkast. Biomimicry (en we linken altijd naar het werk van Janine Benyus en tegelijkertijd applaudisseren voor het werk van great guy Jamie Miller, oprichter van Biomimicry Frontiers) is het ontwerp en de productie van materialen, structuren en systemen die gemodelleerd zijn op biologische entiteiten en processen.

De schoonheid van het mos in zijn natuurlijke habitat is ongeëvenaard en niet alles is geschikt voor ontwerpmaterialen, maar is desondanks boeiend. Als je mindfully in de natuur eet, krijg je een dubbel voordeel.

De sleutel om verbinding te maken met de natuur gaat langzamer, je geest opruimen en je zintuigen aanspreken. Kortom, het grotere beeld van hoe de natuur na te bootsen (Mama Nature weet veel meer dan wij) in alles van stedenbouw tot bouwontwerp. Dus als je vraagtekens plaatst bij het belang van de rol die de natuur kan spelen in je welzijn, hoef je niet meer te vragen.

Er is eigenlijk een boek dat ik lees in Vermont op mijn Soul Degree genaamd Forest Bathing! Hoewel niet helemaal op één lijn met Zen-meditatie, heeft de westerse wereld de esthetische en pragmatische elegantie van mos omarmd. Bosbad Lunteren, De Fat Plant Society maakt gebruik van verschillende soorten geconserveerd mos.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder