Grondanker voor Motorfiets

Grondanker voor Motorfiets - Een op een muur gemonteerd anker voorkomt dat de sloten in contact komen met de grond, waardoor ze kwetsbaar zijn voor hendel, boutuitsnijding en beitelaanvallen. Geen ander anker gebruikt een beugel van gehard staal van 20 mm diameter die twee keer moet worden doorgeknipt om het te verslaan en met een keuze uit zes verschillende montagekits om de beste bevestiging voor betonnen vloer, bakstenen muur, blokmuur, beton-in, lastige situaties te krijgen en zelfs van! Geen ander anker heeft Secure Gold in elke categorie verkocht. Er is geen ander grondanker dat wordt geleverd met een keuze uit zes verschillende montagesets!

Grondankers zijn geen modeartikelen of glamoureuze accessoires. Ze zijn ongetwijfeld de beste beveiligingsapparaten die beschikbaar zijn voor motorrijders. Geen ander grondanker heeft het niveau van certificering en dezelfde keuze aan goedgekeurde montagesets! Als het buiten moet blijven, koop dan een goed grondanker en beveilig uw motorfiets.

Grondanker voor Motorfiets


Grondanker voor Motorfiets
Grondanker voor Motorfiets

Je zou het grondanker op de vloer kunnen plaatsen in de buurt van een muur of aan de muur, en dan je motorfiets ervoor laten hangen. Het Torc Ground Anchor kan worden uitgerust met een normale doe-het-zelf boor. Het is verkrijgbaar met een keuze uit zes montagesets die bij uw toepassing passen. Over het algemeen zou je het Torc Ground-anker in minder dan een uur moeten kunnen plaatsen.

De ketting heeft een rinkelend geluid wanneer deze wordt gehanteerd. Het was gesneden met boltcutters, van het uiterlijk van het puin op de grond. Het is compleet met hoes voor krasbescherming. Het heeft krasbescherming om je motor te beschermen. Een verhoogde ketting is moeilijker te breken dan een die tegen de grond kan worden gehamerd. Het is groot genoeg om hoogwaardige beveiligingskettingen met grote schakels te maken die niet met bouten kunnen worden bijgesneden.

Grondanker voor Motorfiets
Grondanker voor Motorfiets

Disc sloten en alarmen zijn handig, maar ze voorkomen niet dat de hele fiets wordt verwijderd. De Motorcycle Locks wordt compleet geleverd met 3 sleutels en past op alle motorfietsen. Je hebt ook een slot en ketting nodig, dus bekijk onze beoordelingen van de beste beschikbare modellen. Het slot heeft een middenas van gehard staal van 35 mm, met een immense sterkte en gehard stalen pantser. Het hoge veiligheidsslot is ook pick-resist.

De optie met vier bouten maakt het mogelijk ongeschikt voor oudere wandmontages van rode bakstenen. De inbussleutel en kogellageroptie garanderen een fraudebestendige eenheid na installatie. De tweede keuze is het Mammoth Security Bolt-in Ground Anchor met een geruststellende vier bouten, het is een eenvoudig maar zeer effectief ontwerp. Eerste keuze voor mij is degene die het moeilijkst te verwijderen is.

Spreek met uw bedrijf en bespreek een geschikte locatie voor één als u met de fiets naar het werk rijdt. Als je het Torc-anker gebruikt wanneer de fietsen niet worden gereden, verandert het gemakkelijk kiezen voor een dief in een veel grotere uitdaging. Je moet de fiets nog steeds per ketting kunnen verankeren. Als je je fiets aan iets solide en veilig koppelt, zoals het Torc-grondanker, is het veel minder waarschijnlijk dat het wordt gestolen. Plaats de motorfiets indien mogelijk op een andere plaats dan thuis, op een plaats die u gemakkelijk kunt zien of gebruik een garage. Veel motorfietsen, fietsen en andere waardevolle spullen worden gestolen van bestelwagens, vooral in de buurt van motorcross en andere race-locaties waar vaak honderden fietsen aankomen in bestelwagens en op aanhangwagens. Markeer uw motorfiets Markeer met behulp van een eenvoudige UV-pen delen van de motorfiets met het VIN (voertuigidentificatienummer), voertuiginschrijving en postcode.

Als het beton niet zo groot is, kan een Injection Resin-kit de sterkte van hars geven, maar het is duurder en kan niet compenseren voor aanzienlijk slecht beton. Idem als het kruimelig is en je een ruig gat achterlaat. Het is het voorkeursoppervlak, vooral als het een dikte van 10 cm of meer heeft. U wilt goede stevige beton en goed gevormde gaten met een stevige bodem. Beton van goede kwaliteit moet ten minste 120 mm dik en stevig zijn tot die diepte, zonder luchtbellen of holtes, om de benadering met de harscapsule te kunnen gebruiken.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder