Samsung Klaptelefoon

Samsung Klaptelefoon - Maar realistisch gezien, moet Samsung er gewoon anders uitzien. Het is een van een handvol ontwikkelaars die aan Klaptelefoon werken. Het biedt een iets kleiner S10-model voor $ 750 in een poging om smartphones betaalbaarder te maken, maar de duurdere modellen verkopen voor $ 900 en $ 1.000. Het zegt dat het op schema ligt om een ​​volwaardige opklapbare smartphone te maken. Volgens een rapport in Bloomberg werkt het aan twee andere Samsung Klaptelefoon, waaronder een clamshell en een directere concurrent van de Huawei Mate X met een uitwendig opvouwbaar ontwerp. Het jaar daarop, nadat het de Galaxy Note 7 had opgeroepen, bracht het bedrijf een beperkte hoeveelheid van een gereviseerde versie uit onder de naam Galaxy Note FE.

Het Geheim van de Samsung Klaptelefoon


Er is hier een serieus grote hoeveelheid telefoon die moet worden gevoed en als de Fold dezelfde uithoudingsproblemen heeft als de Galaxy S10, kan het een probleem zijn om een ​​hele dag zonder extra oplaadtijd door te komen. De opvouwbare telefoon van Samsung bevat ook Wireless PowerShare, waarmee je andere telefoons of gadgets, zoals de Galaxy Watch of Galaxy Buds, kunt opladen door ze op de achterkant van de Galaxy Fold te plaatsen. De inklapbare Samsung Galaxy F-telefoon, oftewel Galaxy X, is verschenen in nieuwe afbeeldingen die laten zien hoe de buigtrant van telefoons er uit zou kunnen zien, compleet met fold-vriendelijke Android Q aan boord.

Samsung Klaptelefoon
Samsung Klaptelefoon

De Nieuwe Ophef Over De Samsung Klaptelefoon


Samsung is niet subtiel bezig. Het onthulde in 2012 een buigzaam AMOLED-display-prototype, genaamd Youm, en vorig jaar vroeg het patent aan voor een opvouwbare telefoon die buigt als een telefoonhoorn. Volgens een rapport in ETNews probeert het ook zijn opvouwbare telefoontechnologie te verkopen aan mensen zoals Apple en Google voor de aankomende telefoons. Zoals geruchten toonde het vandaag een prototype van een opvouwbaar display.

Samsung Klaptelefoon
Samsung Klaptelefoon

Het zou zeker een opvouwbare telefoon positioneren als een premium of nicheapparaat (of beide), wat zou helpen een hogere prijs te ondersteunen. Hoewel het heeft bevestigd dat het op een opvouwbare telefoon werkt, is het behoorlijk kortgesloten over de specifieke details. Samsung heeft jarenlang rekening moeten houden met de technologische implicaties van twee beeldschermen, dingen als duurzaamheid (waarvan we weten dat dit de grootste zorg was bij de ontwikkeling van de opklapbare telefoon), de fysieke beperkingen van het lichaam (zoals hoe de componenten rond het inklapmechanisme moeten worden geplaatst) ), evenals hoe de Android-software wordt geïntegreerd met twee schermen.

Het Argument Over De Samsung Klaptelefoon


Samsung zei dat het klaar zou zijn voor massaproductie in de komende maanden. Ze zijn ongeveer even groot als de modellen van vorig jaar, maar hebben meer weergaveruimte omdat ze extra manieren vonden om verspilling rond de randen te voorkomen. Er staat dat de Galaxy Fold in zowel 4G- als 5G-versies zal verschijnen, maar er is geen woord over de releasedatum voor de 5G Galaxy Fold en hoeveel meer het kan kosten.

Samsung Klaptelefoon
Samsung Klaptelefoon

Het bracht ook nieuwe Samsung Klaptelefoon uit die de kenmerken van andere recente modellen weerspiegelen. Als het goed is, zal de Galaxy Fold meer mensen aansporen om hun telefoons te upgraden. Het heeft al 650.000 pre-orders voor het nieuwe apparaat ontvangen voorafgaand aan de lancering op vrijdag, zo meldde Koh. Het is twee belangrijke functies voor de Galaxy Fold.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder