Sneeuwmachine Huren Echte Sneeuw

Sneeuwmachine Huren Echte Sneeuw - In sommige klimaten is de enige manier om sneeuw te maken, als je een kamer binnenshuis koelt (of je kunt nepsneeuw maken), maar veel van de wereld kan op zijn minst een paar dagen per jaar sneeuw maken. De sneeuw gaat langer mee als de temperatuur koud blijft, maar het zal een tijdje duren om te smelten, zelfs als het warmer wordt. Onze sneeuwmachines zijn niets zoals degene die je op skihellingen hebt gezien en produceren een puinhoopvrije kunstmatige sneeuw die er net zo uitziet als het echte ding als het valt, maar verdampt zodra het landt. Onze echte sneeuw werkt snel, is volledig mobiel en creëert snel 100% fijne poedersneeuw zonder de logistieke uitdagingen van andere systemen. Onze sneeuwevenementservices Onze speciale effectsneeuw kan midden in de maand juli een blizzardscène simuleren of een sneeuwstormvlaag voor een winterwonderland-ballroomfeest in december.

Voor sommige evenementen, zoals grote evenementen in de buitenlucht, is mogelijk meer dan één machine nodig om het effect te krijgen dat u wilt bereiken. De meeste evenementen beginnen bij $ 2500 en bevatten ten minste 10.000 pond ijs om de sneeuw te maken. Onze sneeuwval-evenementen zijn prachtig om te ervaren en te entertainen voor alle deelnemers.

Als je sneeuw wilt, maar Moeder Natuur zal niet meewerken, kun je het heft in eigen handen nemen en zelf sneeuw maken! Onze effectventilator droogt de vlokken in de lucht uit en houdt meer sneeuw in de lucht waardoor de sneeuw op het vuur verdampt. Sneeuw geënsceneerd voor een The Magic Of Mr. Bones Magic Show voor Big Brother en Big Sister Fund Raiser. Snow Evaporates On Cue Onze sneeuwmachines hebben DMX-software waarmee u de 100 opties voor sneeuwvloksegmenten kunt regelen, wat de sleutel is om de vlokken sneller te laten desintegreren.

Sneeuwmachine Huren Echte Sneeuw


Sneeuwmachine Huren Echte Sneeuw
Sneeuwmachine Huren Echte Sneeuw

De sneeuwval zorgt ervoor dat ze de Geest van het vakantieseizoen voelen en dat winkelen uren na de sneeuwgebeurtenis beter gaat. De onder hoge druk staande sneeuw wordt met een snelheid van meer dan 70 km per uur door een slang geschoten, waardoor we heel snel een groot gebied kunnen bedekken. BRENG DE SNEEUW NAAR UW VOLGENDE EVENEMENT EN HEB IEDEREEN IN EEN WINTER-WONDERLAND Onmiddellijke sneeuw Maak nep sneeuw in seconden Lone Star Parties, LLC produceert de beste kunstsneeuw in ons eigen laboratorium dat onze beruchte schuimvloeistof heeft geproduceerd.

U kunt sneeuwmachines huren of een verhuur doen met service, bel of e-mail voor uw prijsopties. Ongeveer 31 sneeuwmachines waren verborgen rond de campussen in Egleston, Scottish Rite en Hughes Spalding, meestal op daken zodat de sneeuw van bovenaf zou vallen. Slechts een handjevol personeel wist, met artsen en verpleegsters, net zo verbaasd als de kinderen.

Sneeuwmachine Huren Echte Sneeuw
Sneeuwmachine Huren Echte Sneeuw

Radio spotadvertentie voor sneeuw op de Gaylord-radio Advertentie Spot voor het Gaylord-nationale resort Onze mega-sneeuwmachine kan sneeuw blazen tot 80 voet met zijn krachtige aanjager aan boord. De juiste sneeuwmachine maakt het verschil en veel sneeuwmachines lijken op elkaar, maar ze presteren niet hetzelfde. Kunstsneeuwmachines kunnen worden gehuurd of gekocht, zodat u uw eigen nep-verdampingssneeuw kunt maken of u kunt een ervaren sneeuwspecialist van Atlanta Special FX inhuren om dat perfecte winter-speciale effect voor uw videoclipproductie of kaskraker te creëren. Niet-DMX sneeuwmachines hebben een draaischijf met een 1-10 vlokeindbesturing.

U kunt de machine ophangen of op het dak, de ladder, enz. Plaatsen. Plaats een nep-sneeuwmachine bij de ingang, zodat uw gasten het eigenzinnige van de langzaam vallende sneeuw kunnen ervaren zonder de kou en natheid die de sneeuw normaal met zich meebrengt.

sneeuwblazerapparatuur was speciaal ontworpen om gemalen ijs te malen en te blazen om een ​​deken van echte sneeuw te bieden op elke locatie en in elk klimaat. Als de machines 10 voet van de grond worden geplaatst, hebben we kleinere vlokken nodig om de sneeuw te laten verdampen voordat de vlokken de grond raken. Onze verscheidenheid aan sneeuwmachines helpt u bij het kiezen van de perfecte machine voor uw evenement op maat. Onze valse sneeuwmachines zijn precies wat u nodig heeft om uw volgende evenement extra pit te geven. Al onze nep-sneeuwmachines zijn te huur met minimaal 2 uur sneeuwvloeistof.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder