Vijgen Drogen Jamie Oliver

Vijgen Drogen Jamie Oliver - Als het koel genoeg is om aan te raken, knijp de vijgen zachtjes in om de slechte smaak te verwijderen. Eenmaal thuis, rijpen de vijgen heel snel op het aanrecht. In feite werden voedingsrijke vijgen zelfs genoemd in de Bijbel en in sommige andere oude geschriften, met veel mensen die naar hen verwezen als een heilig voedsel.

Omdat aardbeien een hoog pectinegehalte hebben, gaat het goed. Anders zal de vrucht vaak naar de bovenkant van de pot drijven. Het is echt een reserve, omdat het heel gehouden wordt. Het conditioneren van gedroogde vruchten zorgt ervoor dat alle stukken hetzelfde vochtgehalte hebben, wat de kans op bederf tijdens langdurige opslag vermindert. Wanneer je zulk glorieus vers fruit krijgt, moet het meteen worden gegeten, terwijl het op zijn hoogtepunt is.

Stap 3 Draai je vijgen dagelijks, totdat ze zijn opgedroogd tot een prachtige gouden kleur. Vijgen zijn een goede vrucht om mee te beginnen als je nog nooit fruit hebt gedroogd, omdat ze redelijk vergevingsgezind zijn. Nog beter, het is een geweldige manier om verse Vijgen Drogen Jamie Oliver bewaren!

Vijgen Drogen Jamie Oliver


Vijgen Drogen Jamie Oliver
Vijgen Drogen Jamie Oliver

Recepten met vijgen zijn het perfecte om mee te experimenteren om uw ontbijt-, lunch- of dinerrotatie op te fleuren. Ze werden populairder in het oude Griekenland en Rome rond de 9e eeuw voor Christus. toen hun gebruik begon te verspreiden. Het recept is van Sophie Dahl's kookboek The Delicious Miss Dahl. Een van mijn favoriete recepten in mijn boek Restocking the Pantry is de Fig Newton Butter.

Vijgen Drogen Jamie Oliver
Vijgen Drogen Jamie Oliver

Je kunt er jam uithalen om vers te gebruiken! Als de jam een ​​geleiachtige consistentie heeft of een gekreukte huid op het monster is gevormd, is de blokkering gereed. Je vijgenjam maken en inblikken is eenvoudig. Als u van aardbeienjam houdt, zult u dol zijn op vijgenjam. Als alternatief kunt u vijgenjam maken en smeren of een verse vijgen taart maken.

Vijgen dienen, zoals zoveel dingen hier in Kroatië, meer dan één doel. Aarzel dus niet om enkele van uw favoriete salade- of vleesgerechten om te schakelen door vijgen toe te voegen waar u normaal niet aan zou denken. Stap 1 Pluk en was je vijgen (laat de stelen aan) Stap 2 Plaats je vijgen op een houten of rooster in de Dalmatische zonneschijn (eigenlijk is elke zonneschijn goed genoeg). Vijgen werden voor het eerst duizenden jaren geleden gecultiveerd in Egypte en hebben een lange culinaire geschiedenis die terug te voeren is tot veel oude populaties. Gedroogde vijgen blijven 1-2 jaar op een koele, donkere en droge plaats. Ze vormen een heerlijke snack en je kunt kwart of de helft van de vijgen, of ze heel uitdrogen!

Vijgen Drogen Jamie Oliver
Vijgen Drogen Jamie Oliver

Figuren die je ziet zijn HOOG in vezel, dus eet alsjeblieft niet te veel. Nu zijn ze een herfstfruit, hetzelfde als druiven, dus als een meisje dat de afgelopen paar jaar wijn heeft gemaakt op beide hemisferen, heb ik het geluk gehad om het aantal fig seizoenen dat ik ben tegengekomen te verdubbelen. Nadat het kookt, voeg je de geperste Vijgen Drogen Jamie Oliver erin toe.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder