Caterina Valente Overleden

Caterina Valente Overleden - Ursula genoot van tuinieren, vezelkunst, dansen, verschillende culturen, luisteren naar Burt Kaempfert's Orchestra en Andrea Bocelli, zingen samen met Caterina Valente en denken aan anderen. Caterina Valente is een 88-jarige Franse zangeres geboren op 14 januari 1931 in Parijs, Frankrijk. Haar sterrenbeeld is Steenbok Help ons ons profiel op te bouwen van Roy Budd en Caterina Valente! Roy Budd en Caterina Valente zijn gescheiden na een huwelijk van 7 jaar. De Britse componist Roy Budd werd geboren op 14 maart 1947 in South Norwood, Londen, Engeland, Groot-Brittannië en stierf op 7 augustus 1993 in Londen, Engeland, het Verenigd Koninkrijk op 46-jarige leeftijd.

Auletta ontving zijn bachelors in muziekeducatie aan de New York University en studeerde later orkestratie en dirigeren aan de muziekscholen Juilliard en Manhattan. Auletta kwalificeerde zich voor het optreden op basis van zijn drie jaar dat hij de huisband leidde in de beroemde Hawaiian Room in het Hotel Lexington.

Caterina Valente Overleden


Caterina Valente Overleden
Caterina Valente Overleden

De Hawaiian Room, een paar jaar geleden uit het bestaan ​​opgeheven, was misschien wel het mooiste voorbeeld van de Tiki-cultuur die te vinden was in Manhattan. Bij RCA Victor bevond ze zich op de begane grond van de oprichting van de beroemde Nashville-studio's van het bedrijf. Het stond bekend als het lanceerplatform voor de carrières van een aantal Hawaiiaanse muzikanten uit de Hapa Haola, waaronder Ray McKinney en Lani McIntire. Volgens de liner notes van Exotica was Auletta op weg naar Hawaï kort na de release van het album, maar dat was waarschijnlijk de liner-noothype, want hij bleef in feite in de Big Apple.

Gabriel studeerde in 1940 af aan de Temple University waar ze muziekeducatie studeerde. Hij luisterde ook naar auditiebanden, die haar hielp trainen. Hij begon haar baan bij RCA Victor terwijl hij nog op school zat om te helpen bij het betalen van collegegeld en de kosten van levensonderhoud. Hij ging door met het verjongen van het Camden-label en transformeerde het in een multimiljoen dollar-label.

Hij vond dat geen universiteit een vrouw zou accepteren voor die majoor. Hij vermoedde dat haar baas, die geen voorstander was van vrouwen in de platenindustrie, haar verantwoordelijk had gesteld voor het stervende label als een manier om haar mogelijk uit RCA Victor te krijgen. Ethel Nagy Gabriel (geboren op 16 november 1921) is een Amerikaanse platenproducer met een carrière van vier decennia bij RCA Victor.

In een tijd dat Hospice Care nog maar net was begonnen, bood ze haar tijd en steun aan gezinnen en klanten aan. Ze voedde haar familie op en vond een gemeenschap in Lexington, Massachusetts, waar ze meer dan de helft van haar leven heeft gewoond. Haar familie emigreerde naar de Verenigde Staten in 1926 en vestigde zich in de omgeving van New York City. De meeste van Sally's uitgebreide familie wonen aan de oostkust.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder