Determineren Bladeren

Determineren Bladeren - Sommige bladeren hebben vloeiende randen, terwijl andere gekartelde, gegolfde of gerimpelde randen hebben. Omdat ze in vele, vele vormen en groottes kunnen voorkomen, kan het moeilijk zijn om vast te stellen welke bomenfamilie een bepaald breedbladige plant is. Ze zijn een van de belangrijkste delen van planten. Zoek vervolgens of de bladeren waaiervormig, diep gelobd of getand zijn. Geveerde bladeren zijn bevestigd aan een stengel en produceren blaadjes langs die in even of oneven aantal steken. Nog andere bladeren zullen een ruwe textuur hebben, zoals een wilde bloem die gewoonlijk als boneset wordt aangeduid. Anderen kunnen meerdere bladeren hebben op elk knooppunt, zoals de trillium, die drie afzonderlijke bladeren heeft die groeien vanaf dezelfde plaats op de stengel.

Elke afgebeelde installatie bevat talloze uitstekende foto's samen met basisinformatie. Je kunt ook zoeken op de algemene of wetenschappelijke (soort of familie) naam van een plant. Bloeiende planten hebben de neiging om uw aandacht te trekken met hun bloesems en natuurlijk wordt de bloem vaak wat u gebruikt bij het identificeren van de plant.

Determineren Bladeren


Determineren Bladeren
Determineren Bladeren

Bepaal hoe de bladeren van een wilde bloem op de stengel voorkomen. Ze zijn de meest betrouwbare manier om een ​​boom te identificeren, omdat ze het hele jaar door op of onder de boom worden gevonden, in tegenstelling tot de bloemen en vruchten die vaak maar een paar weken per jaar verschijnen. Als je de Determineren Bladeren van de patrijserwt aanraakt, vouwen ze langzaam.

Neem een ​​veldgids voor het identificeren van wilde bloemen samen met jou om bloemen te analyseren die je niet kunt of wilt plukken. Als je de bloemen wilt plukken en het is toegestaan ​​in het gebied, kies je een of twee bladeren voorzichtig uit een bloem en breng je ze mee naar huis, waar je ze kunt vergelijken met online afbeeldingen. Bestudeer Determineren Bladeren voor ongewone functies. Andere bloemen, zoals bugbane, hebben bladeren die een niet-zo-aromatische geur afgeven. Hoewel de meeste bladeren op bloemen groen zijn, verschillen ze in hun schakeringen. Sommige bloemen, zoals viooltjes, hebben soorten waarin de vorm van de bladeren van elkaar verschillen, terwijl andere zoals dagbloemen altijd hartvormige vormen hebben.

De rangschikking van de bladeren kan afwisselend zijn, zoals bij een soort bloem die bekend staat als clarkias, met een enkel blad dat groeit vanaf elk knooppunt op de stengel. Bladtypen en -arrangementen kunnen inzicht verschaffen in de reden waarom positionering belangrijk is voor fotosynthese en algemene plantengroei. Dergelijke facetten van een blad als zijn opstelling op de steel, vorm, textuur en kleur kan het laatste stukje van de puzzel zijn dat uiteindelijk helpt om absoluut zeker te zijn welk soort bloem je voor je hebt. De opstelling van de naalden op de stengel is ook belangrijk.

Determineren Bladeren
Determineren Bladeren

De soorten bomen die u in elk gebied kunt vinden, lopen sterk uiteen, terwijl bepaalde soorten bomen in veel regio's kunnen voorkomen. Breedbladige bomen zijn al het andere. Ze zijn in wezen het tegenovergestelde van coniferen. Loofbomen, ook wel broadleaf genoemd, zoals eiken, esdoorns en iepen werpen hun Determineren Bladeren in de herfst en ontkiemen elke lente mooie nieuwe groene.

Hoewel het niet helemaal moet worden verworpen, en zeker niet op de lange termijn, soms wanneer je bomen gaat bekijken en je afvraagt ​​welke soorten ze zijn, waar ze goed voor zijn en hoe ze omgaan met de rest van het bos om hen heen , je wilt gewoon een makkelijke insteek. Bomen met enkele naalden zijn typisch sparren, dennen, cypressen of hemlocks. Loofbomen daarentegen verliezen een deel van het jaar hun Determineren Bladeren en groeien deze weer op in de lente. Naaldbomen hebben meestal naalden. U kunt een boom identificeren door het blad tegen een specifiek type boom aan te passen. Dennenbomen hebben trossen of bundels van twee tot vijf naalden en zijn groenblijvend. Ze zijn groenblijvend en hebben lange, rechte naalden in trossen van twee tot vijf naalden per bos.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder