Insectenbeet Witte Kring

Insectenbeet Witte Kring, Als je eenmaal weet waar je op moet letten, kun je een insectenbeet identificeren met blauwe plekken. Een insectenbeet met blauwe plekken heeft een ring van normaal gekleurde huid rond de beet, omringd door een grotere ringvormige blauwe plek die eruit straalt. Soms heeft de insectenbeet een blisterachtig gebied in het midden. Als het wordt veroorzaakt door een bruine kluizenaarsspin, wordt het gebeten gebied rood, langzaam wit en uiteindelijk neemt het de vorm aan van een schot in de roos.

Als u niet zeker weet of de Insectenbeet Witte Kring wordt veroorzaakt door een vlo, moet u de ernst van de jeuk beoordelen. Als de insectenbeet zeer pijnlijk is en de gekneusde huid bruin of zwart wordt of het gekneusde gebied zich verspreidt, ga dan onmiddellijk naar de eerste hulp. Inspecteer uw huid op de plek waar u de insectenbeet hebt gevonden om te bepalen of er blauwe plekken zijn ontstaan.

Bijten van vlooien geven aanleiding tot rode laesies in warme huidgebieden zoals enkels en tailles. Als de beet Associate in Nursing ulceration nog als de dood veroorzaakt, wordt het meestal behandeld door de dode huid te verwijderen. Een black widow-bite vereist een antivenom-behandeling, zodat je niet sterft.

Insectenbeet Witte Kring


Let daarnaast op eventuele tekenen van infectie die u mogelijk heeft opgelopen door een insectenbeet. Als je een insectenbeet ziet met een witte ring eromheen, zul je bedroefd zijn over wat het zou kunnen betekenen. Wanneer u naar een insectenbeet kijkt met een witte ring er omheen, is het belangrijk om te zien of het afkomstig is van het necrotische gif of wordt veroorzaakt door een secundaire infectie.

Insectenbeet Witte Kring
Insectenbeet Witte Kring

Als je een insectenbeet ziet met een witte rand eromheen, maak je je misschien zorgen over wat het zou kunnen betekenen.

Insectenbeten met blauwe plekken ontwikkelen meestal geen rode, verhoogde, geïrriteerde en jeukende bult rond de beet. Insectenbeten die ervoor zorgen dat u bloedt onder uw opperhuid, of de bovenste laag van uw huid, zullen blauwe plekken veroorzaken. In drogere gebieden van de Westelijke VS, hebben kruipende insecten meer kans om beten te veroorzaken.

Identificatie van insectenbeten begint met het leren van de tekenen en symptomen van Insectenbeet Witte Kring. Bijtende insecten veroorzaken een reactie op uw huid. Alle bijtende insecten produceren lokale reacties en produceren een jeukende rand die een paar uur tot een paar dagen kan duren. Elk bijtend insect kan een reactie op uw huid veroorzaken.

Insectenbeet Witte Kring
Insectenbeet Witte Kring

Sommige mensen zijn veel gevoeliger voor insecten en hebben meer ernstige reacties, dus het feit dat niemand anders in uw familie lijkt te zijn getroffen, betekent niet dat uw kind geen Insectenbeet Witte Kring heeft geleden. Zelfs als u zich ziek voelt nadat u bent gebeten door een insect, moet u professionele medische aandacht nooit uitstellen.

Als je eenmaal hebt vastgesteld dat je bent gebeten door een insect, maak je het gebeten gebied onmiddellijk schoon met water en milde zeep. De meeste Insectenbeet Witte Kring hebben alleen comfortmaatregelen nodig.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder