Merktekens Porselein en Aardewerk

Merktekens Porselein en Aardewerk - merk, zoals geïllustreerd, werd voortgezet tot ongeveer in gebruik door Robert Bloor. Ziet u, dus als u uw aardewerkmerken kent, gaat het erom de voelsprieten eruit te halen om de subtiele aanwijzingen op te pikken.

Of het nu gaat om Engelse aardewerkmerken of Duitse porseleinstiften, Japanse vintage achterstempels of Chinese zegelmerken, de overvloed aan onbekende merklogo's lijkt soms een beangstigend groot onderwerp om aan te pakken.

Het aardewerk van Umataka is opmerkelijk vanwege het oogverblindende en ingewikkelde houtsnijwerk rond de randen van hun aardewerk. Gedurende de Jomon-periode waren er vele soorten lokaal aardewerk gemaakt in de verschillende nederzettingen. Het aardewerk van Great Walrath is groot met een interessante decoratie.

Tradeware Keramiek (porselein, aardewerk en aardewerk) vertellen het verhaal van hoe de volkeren van Azië in de oudheid sociale en commerciële banden met elkaar smeedden. Het aardewerk van Katsusaka onderscheidde zich van de andere twee doordat dieren zoals kikkers, hagedissen en vooral slangen op hun aardewerk werden gesneden.

Merktekens Porselein en Aardewerk


Merktekens Porselein en Aardewerk
Merktekens Porselein en Aardewerk

Het is niet ongebruikelijk om figuraal aardewerk te zien. Het meeste aardewerk van Teco is gemarkeerd, maar het is ook relatief gemakkelijk te identificeren vanaf een afstand.

Redlands aardewerk werd gemaakt en verkocht in Californië. Tijdens de midden- en late Jomon-periode werd het aardewerk in het algemeen steeds uitgebreider.

Merktekens Porselein en Aardewerk
Merktekens Porselein en Aardewerk

Merktekens Porselein en Aardewerk van Frackelton is zeldzaam en wordt vandaag op de voet gevolgd door specialisten. Het meeste aardewerk van Susan Stuart Goodrich Frackelton lijkt erg op de vaas die we in onze gids laten zien.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder