Nomad Sydney Slaapzak

Nomad Sydney Slaapzak - Overweeg welk pad u met de tas gaat gebruiken en hoe u hem wilt verbinden. Een zak met zowel een hoog vulgetal als een hoog vulgewicht zal een warmere zak met meer zakken zijn. De beste tassen maken gebruik van kistplaten, waarbij er een grote afstand in de hoogte is bij de steken tussen de schotten die warme lucht binnenlaten. Een rechthoekige tas biedt daarentegen meer bewegingsvrijheid en verschillende slaapposities.

Je Nomad sydney slaapzak is gemaakt van schotten die de veren op hun plaats houden. Het is een comfortabele donslaapzak van een Australisch bedrijf. Bovendien moet iemand in een mummiezak meestal op zijn of haar rug liggen slapen. De nauwsluitende aard van een mummiezak verhoogt de isolatiekwaliteiten door de hoeveelheid lucht rond het lichaam te verminderen, dus er hoeft minder warmte te worden gegenereerd om een ​​constante temperatuur te handhaven.

Nomad Sydney Slaapzak


Nomad Sydney Slaapzak
Nomad Sydney Slaapzak

Als u uw tas gecomprimeerd opbergt, zal het isolatiemateriaal na verloop van tijd kapot gaan. Het is belangrijk om elke tas ongecomprimeerd op te bergen en na elke reis volledig te laten drogen, maar de levensduur van een synthetische tas is slechts enkele jaren voordat de isolerende vezels kapot gaan. Slaapzakken en rugzakken Nomad Sydney Slaapzak zijn lichter en minder omvangrijk dan vergelijkbare, rechthoekige tassen, waardoor ze ideaal zijn voor backpacken en backcountry kamperen.

Denk aan de omstandigheden waarin u van plan bent uw tas te gebruiken en als u in het algemeen een slaper bent voordat u een beslissing neemt. Of je nu op zoek bent naar een sub-zero tas om Base Camp te helpen veroveren, een lichtgewicht en ademende tas voor het wandelen over de El Camino de Santiago, of gewoon een fatsoenlijke tas voor het schoolkamp van je kind, er is een comfortabele en zachte slaapzak voor iedereen. hier.


Een slaapzak kan geen warmte genereren, hij kan alleen je lichaamswarmte vasthouden. Slaapzakken zijn een van de enige producten op de markt met een temperatuurbeoordeling. Als u een lichtgewicht slaapzak wilt zonder de offers, dan is de Mont Helium 300 de beste keuze.

Een rechthoekige slaapzak is een meer traditionele stijl, terwijl een slaapzak in mummiestijl meer vormsluitend is en compactit eigenlijk enigszins op een Egyptische mummie lijkt. Je hebt een serieuze Nomad Sydney Slaapzak nodig.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder