Voetbalstadions Londen

Voetbalstadions Londen - Het stadion is het tijdelijke huis van Premier Leaguefootballclub Tottenham Hotspurwhile White Hart Laneis wordt afgebroken en het nieuwe stadion wordt gebouwd. Alle stadions in Engeland met een capaciteit van 10.000 of meer zijn inbegrepen. Wembley Zonder twijfel het grootste stadion in het Verenigd Koninkrijk met een capaciteit van 90.000, is Wembley-stadion ook de op één na grootste van Europa na Camp Nou in Barcelona.

Het stadion werd tussen 1968 en 1972 gebouwd door Bilfinger Berger in een put gemaakt door bommen die tijdens de Tweede Wereldoorlog op München waren neergezet. In plaats daarvan is The Hive Stadium te vinden in het midden van Harrow, Edgware en Stanmore. Het stadion zat vol met 110.000 toeschouwers toen Jesse Owens goud won, zijn naam is nog steeds verfraaid met een winnaarsbord erin. Een van de meest centraal gelegen stadions in Londen, Stamford Bridge, is enigszins zeldzaam, aangezien het stadion werd opgericht vóór de voetbalclub. De vele Londense Voetbalstadions Londen variëren van het kleinere en traditionele terrein zoals Craven Cottage, de thuisbasis van Fulham FC, tot de moderne en grote capaciteitstadions zoals Arsenal's 60.000 zitplaatsen tellende Emirates-stadion.

Emirates Stadium is volledig per fiets bereikbaar. Zodra je aankomt in het Emirates Stadium is er beveiligde fietsenstalling beschikbaar in de buurt van de All Arsenal-winkel op Drayton Park. Volgende op onze lijst is het Emirates Stadium. Het stadion met 75.000 zitplaatsen wordt meer gebruikt voor Rugby-spellen, maar het Welsh-voetbalteam noemt het ook thuis. Geopend slechts vier jaar geleden, kan het nieuwe stadion van Juventus klein zijn in vergelijking met andere die we al hebben gezien (41, 000), maar wat het gebrek aan afmetingen heeft, compenseert het uiterlijk.

Voetbalstadions Londen


Voetbalstadions Londen
Voetbalstadions Londen

Voetbalstadions in de Londen


Het stadion heeft de bijnaam Schlauchboot '' (opblaasboot) en het museum van Bayern München, bevindt zich binnen de Allianz Arena. Het Olympisch Stadion van Athene heeft 70.000 inwoners en is de thuisbasis van de AEK Athene. Het geliefde voormalige Olympisch Stadion is omgetoverd tot een fantastische locatie voor meerdere gebruikers en is de thuisbasis van West Ham United en Britse atletiek. Het Luzhniki-stadion heeft 78.000 inwoners en mocht Rusland het WK behouden, het is al gekozen als locatie voor de allerbelangrijkste finale. Engeland, bijvoorbeeld, heeft zoveel goede stadions dat het moeilijk was om het bij slechts drie te houden. Nog een geweldig Spaans stadion, klap knal in het centrum van mijn oude Spaanse leraar vertelde me dat het was alsof een buitenaards ruimteschip was geland in Madrid.

Arsenal - Emirates Stadions - capaciteit 60,000


Emirates Stadions
Emirates Stadions

West Ham United- London Stadions - capaciteit 60,000


London Stadions
London Stadions


Chelsea - Stamford Bridge Stadions - capaciteit 41,837


Stamford Bridge Stadions
Stamford Bridge Stadions


Tottenham Hotspur - White Hart Lane Stadions - capaciteit 36,240


White Hart Lane Stadions
White Hart Lane Stadions

Het stadion heeft liefdadigheids voetbalevenementen georganiseerd en is gebruikt voor concerten en als decor voor films en tv-shows. In afwezigheid van Wembley tijdens de renovatie, bood het Millennium-stadion een meer dan adequate vervanging voor de grootste wedstrijden van Engeland. Vorstendom Het Millennium Stadium is voornamelijk de thuisbasis van het nationale rugbybondsteam van Wales, maar is ook gebruikt voor het nationale voetbalteam.

Het stadion diende als een concertlocatie voor The Who en U2. St James 'Park Het stadion van Newcastle United werd voor het eerst geopend in 1892 in Newcastle Upon Tyne. Het 74,500 zitplaatsen grote stadion werd in 1999 gebouwd om de Rugby World Cup te organiseren. Het nationale stadion van Macedonië mag maar 33.000 houden, maar dat maakt het niet minder prachtig.

Het is duidelijk dat de club het best bekend staat om het spelen op de Boleyn Ground, beter bekend als Upton Park, vóór de 2016-verhuizing naar het London Stadium. De drie grootste Premier League-clubs in Londen willen dat fans en bezoekers zich niet alleen op wedstrijddagen vermaken, maar bieden ook de hele week door stadiontours aan. De Premier League wordt uitgezonden in maar liefst 212 landen en is de meest bekeken, een van de meest lucratieve en misschien wel de meest glamoureuze voetbalcompetitie ter wereld. Vanwege het feit dat de club het grootste deel van zijn bestaan ​​in de lagere divisies en non-league heeft doorgebracht, is Barnet nooit succesvol genoeg geweest om zichzelf een goede rivaliteit te bezorgen. Het lijkt alleen maar fair dat een van de beste clubs van Europa een van zijn beste stadions heeft als thuisbasis.

De club verhuisde pas in 1924 naar hun huidige huis, Selhurst Park. Zelfs clubs in de buurt van Craven Cottage vinden ze niet echt heel erg. De Voetbalstadions Londen Guo'an stond gepland om in het stadion te spelen, maar ging later terug uit angst voor de vernedering om een ​​80.000-zitplaatsenlocatie te gebruiken voor hun 10.000 vaste fans.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder