Meelmot

Meelmot - Hoewel er veel verschillende soorten nachtvlinders, is de Indiase maaltijd moth geworden de meest voorkomende huishoudelijke pantry plaag in de Verenigde Staten. Plaats de vallen op de planken in het gebied waar ze hebben waargenomen. De kleding die hij of zij beschikt niet over een vleugels. Indiase maaltijd nachtvlinders moeten toegang tot alle voedselbronnen voor de hoeveelheid tijd die nodig is om de popstadium v plus de lengte van de tijd die de volwassen levensduur kan worden geweigerd. Hij of zij kan ook worden gevonden in andere materialen rond het huis. Indiase maaltijd vlinders en kunnen moeilijk uit te roeien omwille van de brede selectie en voedingsproducten ze waarschijnlijk meest onveilig. Zij zijn de meest voorkomende pantry plaag in de wereld, ten dele omdat ze deze vraatzuchtige en gevarieerde eetlust.

De vlinders en zullen het slechts leven voor ongeveer een week. 459,684 kleine motten komt binnen de volgende generatie. Volwassen vlinders hebben een zeer korte levensduur dat kan een positieve en negatieve ding. Hoewel ze alleen voor een week of zo wonen kunnen, wellicht larven die onlangs in verborgen gebieden van het huis hebben pupated ook een potentiële bron van herbesmetting. Vlinders van de volwassen Indiase maaltijd en leiden niet tot schade naast de besmetting van voedsel oplossingen.

Helaas, bijna allemaal van uw voedsel zult willen krijgen weggegooid. In het geval dat u hebt een levensmiddel dat in een container die u niet kunt wassen, dan zult u wilt weggooien dat eten ook. Alle mogelijk besmette voedingsmiddelen moeten worden gecontroleerd. Gedroogde hond eten en vogel zaad zijn typische daders, ook.

De strategie van de Meelmot


Meelmot

Helaas, tegen de tijd dat je een paar van de signalen van een teistering observeren, het merendeel van uw producten gaan zijn reeds geruïneerd. Een gevestigde teistering wellicht vaak deskundige behandeling effectief te doen weg met motten. Het betekent in ieder geval, waarschijnlijk heb je een plaag. Oude items zijn meest geneigd zijn om te worden besmet, maar mogelijk hebt u ook een teistering in nieuwere artikelen, zelfs wanneer de container wordt bezegeld. Een ander typische huishoudelijke item die leiden een besmetting tot kan is vogel zaad. De allereerste vermelding hebt u een bijkeuken nachtvlinder besmetting is meestal weinig vlinders en zwermen over uw keuken, bijkeuken, kelder of garage.

Het goede, het slechte en Meelmot


Vlinders zijn natuurlijk agressief, waardoor dat ze dronken te ontvangen moet u wellicht niet. In het geval dat u hebt nachtvlinders vliegen, je kunt willen proberen onze nachtvlinder vallen en als kevers of kevers u zult kunnen gebruik maken van een val genoemd Pantry Patrol. Bijkeuken nachtvlinders lijkt klein, maar ze zijn kan aanzienlijke problemen veroorzaken in uw keuken. De ideale manier om ontdoen van pantry nachtvlinders is door het voorkomen van een besmetting in de allereerste plek. Volwassen pantry nachtvlinders hebben slechts één missie om te paren. Om te beginnen met, in het geval dat u al vlinders in je voorraadkast zijn er een paar dingen die je wilt doen voordat u een soort vlinder val of afschrikmiddel.  Meel Moth inspectie als u denkt dat u wellicht een kuehniella of andere besmetting van de pest pantry, zult u wilt uitvoeren van een grondige inspectie van het besmette gebied dat een goede zaklamp en vergrootglas heeft.

Hier is wat ik weet over Meelmot


Vlinders en niet het probleem dat ze gebruikt worden, maar ze kunnen nog steeds een plaag onder de juiste omstandigheden. Kleding Motten hebben de neiging om in de buurt van kleding, waardoor ze eenvoudiger te controleren beperkt blijven. Wat te zoeken voor u niet zal waarschijnlijk zien kleding motten, moet maar u vinden gaten, je weet dat je een probleem. Kleding Motten controle vereist een uitgebreide inspectie voor het bijhouden van alle besmette producten.

Larven zijn niet zo resistent dan eieren. De larven zijn zeer weinig en kunnen verwachten een flitslicht en het vergrootglas om te zien. Ze laat gaten en vaak spanband op de items die ze voeden op. Pas uitgekomen larven zijn even moeilijk te zien. De volwassen larven verplaatsen tot de bovenste laag van de bloem en dwalen af naar het verkrijgen van een nabijgelegen spleet waarin ze kunnen verpoppen. Indiase maaltijd Moth larven zijn bereid om te reizen grote afstanden totdat ze verpoppen. De vlinder graan heeft een nogal brede gastheer-bereik.

Insecten zijn veel toleranter voor lage temperaturen misschien, en bevriezing niet zo effectief een therapie. De insecten kunnen worden in de ongeopende dozen of containers. Vlinders voeden zich met veel plantaardig voedsel. Wanneer vele smallish motten worden waargenomen in een huis, zijn beide voornaamste schuldigen kleding motten of nachtvlinders Indiase maaltijd. Middellandse meel motten wonen in opgeslagen graan oplossingen. U zal zitten kundig voor de Ephestia kuehniella uit het invoeren van uw huis in de allereerste plaats neemt u speciale aandacht voor het opslaan van uw graan goed stoppen.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder