De betekenis van Niergruis

Niergruis - Mogelijk hebt u bloed in uw urine voor een paar dagen na de behandeling. Uw nieren spelen een cruciale rol als het gaat om het filteren van afvalstoffen uit het lichaam. Blijkbaar, gezonde nieren zijn essentieel voor goede ontgifting.

Voor mensen die een terugkerende nier steen hebben, is de prognose afhankelijk van de reden voor de nierstenen en het antwoord op preventieve therapie. Ongeacht de diagnose van urine zou sediment, als het zich als gevolg van onjuiste eiwit metabolisme, nier complicaties, of veel verschillende aandoeningen en ziekten die kunnen dat worden een nachtmerrie om te krijgen voordoen kan, is de allerbeste aanpak een vooruitziende levensstijl waar het individu besteedt aandacht aan hun algemene welzijn en onderhoudt een levensstijl van gezonde dieet programma en genoeg oefening te kunnen blijven hun gewicht om laag te houden. Andere symptomen kunnen verschijnen maar afhankelijk van de locatie en de soort van de stenen.

Behandeling is afhankelijk van de soort steen, hoe slecht het is en hoe lang die u symptomen hebt gehad. Er zijn verschillende behandelingen om uit te picken. Bij gelegenheid de behandeling is net zo eenvoudig als het drinken van meer vloeistoffen en minder cafeïne consumptie. Behandeling van Nycturie is afhankelijk van de onderliggende reden voor de toename van nachtelijke urination. Het is zeldzaam dat chirurgie moet het verwijderen van een niersteen. Andere nier chirurgie is zelden worden gebruikt voor het elimineren van de stenen.

Uw arts zou willen weten over uw familiegeschiedenis van nierstenen, en of je jicht hebt gehad. Zodat uw arts aanpassen van uw reguliere medicijnen willen zou als u nierstenen heb gehad. Na uw arts ontvangt een analyse van de chemische samenstelling van uw nierstenen, hij of zij kan medicatie of veranderingen in uw dieetplan, die helpen zullen om te stoppen met stenen vormen later doen vermoeden. De arts zal ook denken aan een behandelplan voor u om uit te proberen om te helpen verwijderen van het probleem. Het is essentieel voor een bezoek aan de arts om uit te voeren een collectie van studies die bevestigen van de diagnose van gruis.

De betekenis van Niergruis

Niergruis
Niergruis

Er zijn veel verschillende vormen van stenen. Nierstenen kunnen eventueel worden voorkomen door te zorgen voor uitstekende hydratatie en met medicatie in sommige gevallen. Gevangen nierstenen kan leiden tot een aantal verschillende symptomen.

In sommige gevallen is het essentieel dat uw steen verwijderd of gebroken in fragmenten die meer gemakkelijk kon passeren. Nierstenen moeten worden operatief verwijderd moeten ze herhaalde infecties veroorzaken in de urine of omdat ze het blokkeren van de stroom van urine van de nier. Het is vervolgens doorgegeven binnenkant van de rug. Zeer compacte nierstenen zijn niet waarschijnlijk vele symptomen veroorzaken.

Vaak kunt u gewoon wachten op de steen te geven. Nierstenen beïnvloeden mannen vaker dan vrouwen. Sommige nierstenen kunnen reizen in de urineleider. Gevangen nierstenen kan leiden tot een infectie van de urinewegen.

Een beetje steen kan laatstgenoemde deze doorgeven helemaal uit het lichaam zonder een bovenmatige hoeveelheid pijn. Kleinere stenen zijn iets vaker dan grotere stenen geschiedde door zelf. Meestal, hoe kleiner de steen, hoe waarschijnlijker het is geschiedde door zelf.
Wanneer de steen werd verwijderd, geheel of in stukken, kan de arts een korte stent in de ureter plaats. In het algemeen, kunt u helpen om te stoppen met nierstenen door ton van vloeistoffen te drinken en het vermijden van uitdroging. Bijna de helft van personen die overgaan van een niersteen zal niet ooit een tweede pass. In veel gevallen spoelt een gevangen niersteen uiteindelijk uit de urinewegen door zelf, met name als u drink veel van vloeistoffen.

De drug niet beïnvloeden de pH van de urine, heeft een breed scala van antibacteriële resultaten. Het wordt goed verdragen en veroorzaakt geen bijwerkingen. Medicijnen kunnen worden voorgeschreven om te stoppen met de vorming van bepaalde vormen van nierstenen. Bepaalde medicijnen zijn bewezen de mogelijkheid die een steen zal passeren. Ze kunnen verhogen het risico van stenen. U kan pijn medicatie nodig wanneer er ongemak. In het geval de juiste dosering wordt waargenomen, veroorzaken niet het bijwerkingen.


Het debat Over de Niergruis


De blaas wordt urine opgeslagen totdat het wordt geëlimineerd uit het lichaam via de urinebuis. Het is belangrijk om het lichaam gehydrateerd, omdat het gebrek aan water slechts een van de belangrijkste verklaringen is voor waarom nierstenen worden gevormd. Het lichaam heeft twee nieren. Onze organen moeten water te laten functioneren. Daarom wordt voorgesteld om de urinewegen om te stoppen met eventuele infecties schoon te houden. Hoe groter de steen, hoe groter het risico dat het gaat om het blijven gevangen in de urineleider. Het is essentieel dat de stent verwijderd wanneer uw zorgverlener je vertelt.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder