Feyenoord Behang

Feyenoord Behang - Omdat er een toename was in de merchandising van piraten, besloot Spurs in 1983 om meer elementen toe te voegen aan de top van het motto: Audere est Facere en twee rode leeuwen. Spurs, zoals iedereen gewoon het team noemt, koos de naam Hotspur voor de club omdat ze werden geïnspireerd door het verhaal over een middeleeuwse edelman, Sir Henry (of Harry) Percy. Tottenham Spurs vond hun angstaanjagende uiterlijk leuk.

De Kameroense ploeg bestond volledig uit spelers in dienst van overzeese clubs, de Ierse ploeg bestond volledig uit spelers in de Engelse competitie. Oorspronkelijk was de ploeg vernoemd naar Ariel Ortega met shirt nummer 23 en Roberto Bonano nummer 24, toen de Argentijnse voetbalbond had besloten het shirt van nummer 10 met de eer te schenken ter ere van Diego Maradona.

Feyenoord Behang


Feyenoord Behang
Feyenoord Behang

De Saudische ploeg was de enige die volledig bestond uit spelers uit de nationale competitie van hun land en de enige zonder spelers uit Europese clubs. Tegen die tijd was het team al jarenlang bekend onder de bijnaam van de Rode Duivels. Het was door Matt Busby aan het team gegeven. In totaal waren er 43 nationale competities die spelers hadden in het toernooi. By Wins Above Replacement (WAR) was het op een na beste seizoen met een korte stop, alleen achter de onvergelijkbare Wagner.

De eerste bracht het schild terug en de tweede veranderde het embleem in een uitgebreid wapenschild. Kort daarna werd een nieuwe badge ontwikkeld. Ook bevatte het embleem de inscripties van Manchester United en Footbal Club. In 2017 werd het logo in een schild gezet als eerbetoon aan het Spurs-team uit 1961. In 1956 werd het oude logo opnieuw ontworpen door er meer componenten aan toe te voegen. Het logo was gedurende de jaren zestig in gebruik. In de afgelopen drie decennia is het Manchester United-logo bijna hetzelfde gebleven.

Feyenoord Behang
Feyenoord Behang

De leeuwen links en rechts hadden een heraldische oorsprong. De beroemde rode duivel verscheen op het symbool in de jaren 1970, Feyenoord Behang ter vervanging van de drie gele strepen. In plaats daarvan was zijn lot om in een drukke tijd te spelen. In plaats daarvan verschoof het woord United naar de onderste banner van de bovenste banner. Hoewel Nederland en Griekenland niet in aanmerking kwamen voor de finale, werden hun nationale competities vertegenwoordigd door respectievelijk 18 en 10 spelers.

U ontvangt de eerste met het nieuws dankzij de handige pushmeldingen. Je ziet ook de exclusieve fotorapporten en video's van de app, je kunt de Feyenoord Behang en statistieken 1 zien en het programma en de resultaten in een duidelijk overzicht vinden. Dan ben je de eerste om te daten met de beroemde doelmelodie. De leeftijden, petten en clubs van de spelers zijn vanaf 31 mei 2002, de openingsdag van het toernooi. Om de geschiedenis van het Tottenham Hotspur-logo te begrijpen, is het de moeite waard om kennis te maken met de oorsprong van de naam van de club. De vorm van de haan werd enigszins langwerpig en het was weer donkerblauw. Het was duidelijk een terugkeer naar het simplistische ontwerp van het originele logo.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder