Kralen Gordijn Xenos

Kralen Gordijn Xenos - Als je gaat zitten, zie je alleen maar een gordijn dat aan elkaar is geplakt uit jutezakjes. Bulworth, verhard om vrijwel alles te eten wat er voor hem wordt neergelegd, heeft een vrij filosofisch beeld van de spijsvertering als geheel. De binnenkant is donker en wordt alleen verlicht door de bunkerachtige ramen die uitkijken op de landingsplatforms van de ruimtevaart. De woonkamer van het gezin ligt drie stappen lager dan de rest van het tarwekleurige podium dat naar boven wordt geharkt in de richting van een breed geminiaturiseerd hek. De deur is versterkt, maar de sloten zijn lang geleden verwijderd of geforceerd en zwaaien nu vrij. Het Kralen Gordijn Xenos symboliseerde de scheiding die tussen God en ons bestaat vanwege onze zonden.

Regen blaast over de landingsplatformen en de wind vaart eronder weg, en dreigt je naar de grillige valleien te voeren, honderden meters lager dan jij. Terwijl je afdaalt door de huilende wind en de slagregens, zie je een groot cluster van structuren op de evenaar van de planeet, gebouwd in een berg en tegenover een natuurlijke rotsformatie boven een vallei eronder. Rondom de zegevierende Wereldeters, bleef de regen vallen.

Je ziet een commandotoren met een brede metalen schotel en vox-torens aan het eind van de ruimtehaven, op ongeveer 200 meter afstand tegenover de met regen gehavende zaal. Geautomatiseerde AA-torentjes hadden hem opgepakt en op slot gedaan! Een robijnrode lascannonstraal spietste een motor op een van de escorte Fire Raptors en stuurde hem in een uitgeholde toren.

Kralen Gordijn Xenos


Kralen Gordijn Xenos
Kralen Gordijn Xenos

Het vuur van de Nagels trok zich terug toen de implantaten dronken in de slachting die de eigenaar had gedaan. Buiten, nog een schreeuw van pijn als de kogel door en in een van de schutters voorbij reist. Een bout raakte de pauldron van Cadeyrn, de ontploffing doorboorde hem met granaatscherven.

Van binnenuit, op de wervelende tanden van duizend brullende chainaxen en de versleten muilkorven van duizend gehavende bolters, kwam de dood. Het paar legionairs worstelde met iets om de Wereldeters, die nog steeds in de openbaarheid waren, te confronteren, en een fractie van een seconde later spuugde iets de dood uit.

Twee van de tanks stierven onmiddellijk toen hun munitie en brandstofvoorraden ontstoken werden. Een seconde van de golf van World Eaters was geland om de eerste te versterken. Kort gezegd, de opening legde een zekere hoeveelheid grondwerk voor hoe ik geloof dat Prey het later zal uitspelen, dat wil zeggen volop vrijheid om zich te verplaatsen in een zeer grote ruimtestationruimte in een volgorde en een methode naar keuze.

Kralen Gordijn
Kralen Gordijn

Er is bewijs voor een verrassende hoeveelheid versiering en imperiale iconografie, hoewel veel ervan is afgescheurd of beschadigd. De effecten die een viervoudige set zware bolters had op blootgestelde doelen, legionair of nee, waren afschuwelijk. Het Kralen Gordijn Xenos meet 35 inch breed en 72 inch lang ... Ze zijn al op de stang gemonteerd, dus alles wat je hoeft te doen is ze op te hangen. De duur van de opschorting, of de licentie van Corcoran wordt ingetrokken, wordt bepaald door de uitkomst van het onderzoek.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder