Popcorn Bakjes Action

Popcorn Bakjes Action - De snacks die ik in gedachten heb, zijn gemakkelijk te maken en een daarvan is belachelijk eenvoudig. De laatste snack die ik maakte was waarschijnlijk de favoriet bij al mijn testers. Concurrerende snacks zoals snoep en frisdrank leden aan suikergebrek en op hun beurt rantsoeneren, omdat traditionele suiker exporteurs zoals de Filippijnen werden afgesneden van de Verenigde Staten.

Roer Crazy Corn Popper, het transparante deksel doet dienst als een serveerschaal en is BPA-vrij. Niets brengt ons samen zoals Super Bowl Sunday.

Als dat niet het geval is, kunt u de 25-jarige garantie gebruiken voor de bewegende delen (tandwielen) en de pan zelf. Het deksel bevat een ingesprongen gedeelte met kleine gaatjes die kunnen worden gebruikt om gesmolten boter op de popcorn te verdelen, en het deksel doet ook dienst als een grote popcornkom maar alleen bij gebruik van de dop om te voorkomen dat er smaakstoffen uit de gaten lekken.

Popcorn Bakjes Action


Popcorn Bakjes Action
Popcorn Bakjes Action

Het opklikbare deksel is ontworpen om te blijven zitten tijdens gebruik en heeft stoomopeningen om de popcorn knapperig en droog te houden. Net als de PopLite heeft het een boterblad voor het smelten van boter terwijl je knalt.

Onze grote, gesloten popcorndozen zijn een bestseller voor bioscopen en premières, terwijl onze 4x8 witte kraftpapier-popcornzakken onze best verkopende keuze zijn dankzij hun flexibiliteit en een kostenvriendelijk prijskaartje.

Popcorn Bakjes Action
Popcorn Bakjes Action

Toen films in 1927 geluid toevoegden, opende de filmtheaterindustrie zich voor een veel bredere klantenkring, aangezien geletterdheid niet langer nodig was om films bij te wonen (de titels die met stille films werden gebruikt beperkten hun publiek).

Bioscopen wilden niets met popcorn, '' zegt Smith, omdat ze probeerden te dupliceren wat er in echte theaters werd gedaan. Ze zijn een nietje van de Amerikaanse cultuur. Ze probeerden een groot klantenkring aan te spreken en wilden niet omgaan met het afleidende afval van concessies of het storende geluid dat snacken tijdens een film zou creëren. Toch zouden ze de populaire straatsnack niet toelaten in hun auditorium.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder