Raamfolie Statisch of Zelfklevend

Raamfolie Statisch of Zelfklevend - De film biedt een onmiddellijke en stijlvolle privacyoplossing en kan geleverd worden volgens uw exacte specificaties of per meter. Probeer jezelf af te vragen waarom je de glasfilm in de eerste plaats installeert. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de glasfolie loslaat.

De glasfolie is gemaakt van vinyl en gaat lang mee. Zelfklevende glasfolies kunnen ook eenvoudig en veilig worden geïnstalleerd op douchedeuren en badkamers, omdat ze bestand zijn tegen hitte en vocht. Het kopen van zelfklevende glasfolie voor thuis of op kantoor is zo handig gemaakt met zoveel hardware-winkels in de buurt.

De film is een ideaal alternatief voor jaloezieën of gordijnen die, wanneer ze worden getekend, het zicht in beide richtingen blokkeren, terwijl ze ook de kamers donker maken. De vinylfilms helpen de warmte buiten te houden overdag en 's nachts helpt het om de warmte binnen te houden.

Als u de zelfklevende folie installeert om privacy te creëren, wilt u liever alleen ondoorzichtige glasfolies gebruiken. Door zelfklevende glasfolie te installeren, kunt u ook uw energierekening verminderen, als u dat nog niet weet.

Beide films zijn eenvoudig op maat te knippen en worden op nat glas aangebracht. Let bij het kopen van glasfolie op de reputatie van de handelaar of fabrikant. Misschien wilt u gewoon glasfolie voor ramen aan de straatkant of een matglazen effect met uw deurnummer in een klassiek lettertype voor uw voordeur.

Raamfolie Statisch of Zelfklevend


Om toe te passen, zijn de basisstappen hetzelfde voor beide soorten films. De laatste stap bestaat uit het afsnijden van de overtollige glasfolie zodat deze precies past op de glazen deur of glazen ruit. In tegenstelling tot jaloezieën en gordijnen is vensterfolie ook eenvoudig schoon te maken en kan deze eenvoudig worden weggeveegd met huishoudelijke schoonmaakproducten. Anders, als u de deco van de kamer wilt verbeteren, wilt u misschien voor glas-in-loodfolies gaan. Geëtste glasvensterfolies in de vorm van een mat raampatroon zijn misschien wel de meest populaire opties voor het toevoegen van privacy aan een ruimte.

Zodra ze droog zijn, zullen beide films jaren decoratieve service bieden. Op kleefstof gebaseerde films zijn een beetje veranderd sinds Contact-papier. Zelfklevende film wordt op dezelfde manier geïnstalleerd als statische elektriciteit, maar is vaak rendabeler. Het kan opnieuw worden geplaatst en verwijderd om aan alle uitdagingen van het leven te voldoen. Kleefvrije statische films zijn meestal 8 mil dikke PVC-films die hechten aan glas, zoals een magneet op staal. Frostbrite frosted film is ook verkrijgbaar met een reeks snijpatronen en kan ook worden geleverd met een van onze opvallende witte gedrukte ontwerpen, waarmee u een elegante en opvallende privacyoplossing kunt maken. Gebrandschilderd glas zelfklevende films zijn niet alleen populair onder huiseigenaren die Raamfolie Statisch of Zelfklevend installeren, ze worden ook vaak gebruikt door binnenhuisarchitect en architect.

Raamfolie Statisch of Zelfklevend
Raamfolie Statisch of Zelfklevend

Vaak zijn mensen niet zeker wanneer ze statische kleeffilms moeten kiezen versus een film met weinig kleverige lijm bij het kiezen van een glasfolie. U zult merken dat de glasfilm door statische actie aan het glasoppervlak zal hechten terwijl de zeepoplossing eruit wordt geperst. Gebrandschilderd glasfolies zijn geschikt als het verbeteren van het uiterlijk van uw huis de belangrijkste criteria is.

Als het toevoegen van privacy uw hoofddoel is, probeer dan privacyglasfolie in de vorm van ondoorzichtige of halfdoorlatende glasfolie. De privacyfilm voor Windows is eenvoudig te installeren, eenvoudig te knippen en beschikbaar in verschillende formaten en stijlen om aan uw behoeften te voldoen. Al onze privacyfoliefilms zijn online verkrijgbaar en de volgende dag is de bezorging beschikbaar. Het is ontworpen om een ​​goede lichttransmissie mogelijk te maken, zodat een goed niveau van natuurlijk licht de kamer binnenkomt en tegelijkertijd een uitzicht behoudt. Raamfolies kunnen zowel warmte als vocht weerstaan ​​en worden in de volksmond gebruikt op douchedeuren en badkamerramen om de privacy te vergroten. Frosted glasfolie is met name geschikt voor badkamers, keukens en glazen deuren. Het kan een gewone voordeur van een glazen paneel veranderen in iets bijzonders met een smart numbersticker of een huisteken.

Statische hechting bevat geen enkele vorm van kleefstof, wat in bepaalde toepassingen wenselijk kan zijn, omdat het de vinylsticker kan worden hergebruikt als deze op de juiste manier wordt gereinigd en onderhouden. Statische hechting is een `alleen binnen'-substraat. Inkten hebben invloed op de mogelijkheid dat het Raamfolie Statisch of Zelfklevend aan een oppervlak hecht. Moeilijker te hanteren vanwege typisch dunnere meters en het vermogen om `aan zichzelf te plakken '. Potentieel minder verplaatsbaar dan statisch. Statische elektriciteit maakt geen gebruik van statische elektriciteit om zich aan het oppervlak te hechten.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder