Amfibievoertuig te Koop

Amfibievoertuig te Koop - Het voertuig is in Miami en verzending kan via een aantal opties naar elke bestemming in de wereld worden geregeld. Na de oorlog werden veel overtollige militaire amfibievoertuig omgezet in niet-militair gebruik dat dienst deed als tourbussen en voor andere commerciële doeleinden. Oorspronkelijk gebruikte de auto een zesbladige schroef. Eigenlijk is het technisch gezien geen auto. Auto's die meer kunnen dan alleen rijden, is ongetwijfeld een heel goed idee. Amfibieauto's zijn opmerkelijk geëvolueerd in vorm en functie en bieden een hele reeks functies om tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elke gebruiker. U wilt een auto die snel rijdt, een auto die er uniek uitziet, een auto die in enkele seconden overgaat in een speedboot.

Van amfibische strandhoofden werd gedacht dat ze zeer kwetsbaar zijn voor vroege tegenaanvallen, omdat de landingseenheden hun munitie zouden leegmaken en het aanvoersysteem nog niet zou zijn vastgesteld. Veel liefhebbers van prestatieauto zijn ook grootwaaierende fans. Enthousiastelingen die een wegvoertuig wilden met goede prestaties dat net zo goed op het water kon presteren, bleven hoog en droog.

Amfibievoertuig te Koop


Amfibievoertuig te Koop
Amfibievoertuig te Koop

Amfibievoertuig te Koop
Amfibievoertuig te Koop

Het voertuig is ontworpen door Hanns Trippel en geproduceerd door de Quandt Group in Lübeck en in Berlijn-Borsigwalde. Een ander voertuig in het CAMI-arsenaal is de Terra Wind, een luxe amfibische eerste klas motorbus. In plaats daarvan is het een speciaal ontworpen voertuig dat zich net zo thuis voelt in het water als op droog terrein.

Amfibievoertuig te Koop
Amfibievoertuig te Koop

Amfibievoertuig te Koop die thuis zijn op de weg en in het water zijn geen nieuw concept. Desalniettemin is het nog steeds een van de meest succesvolle amfibische civiele auto's aller tijden, en nog steeds vaak geprezen en bewaard als nieuwigheid collectible auto's vandaag. Het voertuig kan overal in de VS op een vlakke aanhangwagen worden vervoerd. Militaire amfibievoertuigen te koop komen niet beter dan de Sherp ATV.

Je voelt je meteen thuis bij ons mede-Argo-enthousiastelingen! De eigenaar kan ook helpen bij het opzetten van een eendentourbedrijf en training geven. Het eerste eendentochtbedrijf werd in 1946 opgericht door Mel Flath in Wisconsin Dells, Wisconsin. Het bedrijf is nog steeds in bedrijf onder de naam Original Wisconsin Ducks. Een Californisch autobedrijf heeft 's werelds snelste Amfibievoertuig te Koop auto ontworpen, de Panther, hierboven afgebeeld. De ondertekende verkoopovereenkomst en de volledige betaling dienen uiterlijk 5 werkdagen na het tijdstip en de datum van de TVA-verkoopovereenkomst te zijn voldaan.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder