Waslijn Uittrekbaar

Waslijn Uittrekbaar - De lijn is ultraviolet bestendig en is gemaakt om gemakkelijk te kunnen worden uitgevouwen met een antislip vormfactor. Het moet ook op een veilig oppervlak worden gemonteerd, bij voorkeur een bakstenen muur of op stalen palen. Een fatsoenlijke extra lange intrekbare waslijn zal veel wassen en is minder opdringerig dan lijnen op palen of grote roterende waslijnen.

Als je niet bereid bent om een ​​lijn dwars door je hele tuin te zetten, is een droogmolen misschien beter voor je. Wanneer u klaar bent met het gebruik van uw Dryzem-lijn, kunt u deze snel terugspoelen met een automatisch mechanisme dat de lijnen oproept en ze volledig terug in de behuizing vergrendelt met een doorspoelbevestiging, zodat de lijnen veilig verborgen blijven, weg van opeenhopend vuil, ziektekiemen en vuil wanneer niet in gebruik. De lijn is polyester gecoat in PVC, die sterk genoeg moet zijn om jarenlang mee te gaan. Een goede Waslijn Uittrekbaar moet sterk genoeg zijn om de elementen te weerstaan, evenals het gewicht van veel natte kleding. Als je veel wasgoed gaat ophangen aan je extra lange intrekbare Waslijn Uittrekbaar, opereert het onder hoge spanning zodat het niet van de muur wordt gescheurd.

Waslijn Uittrekbaar


Waslijn Uittrekbaar
Waslijn Uittrekbaar

Telkens wanneer u terugtrekt, moet u nooit de lijn laten vallen, vooral omdat het terugtrekken extreem snel gaat en onbedoelde verwondingen kan veroorzaken, dus zorg ervoor dat u de procedure beperkt. De lijn is tolerant voor de zon en de haspel kan van de steun worden gehaald als deze niet wordt gebruikt. Je hebt misschien geen dubbele Waslijn Uittrekbaar, maar je moet toegeven dat het een slimme manier is om je ophangruimte te verdubbelen zonder teveel extra vierkante meters in beslag te nemen. Het gebied waar u de extra lange intrekbare waslijn opzet, moet ook goed worden geventileerd en moet de maximale hoeveelheid zon en wind voor dat gebied in uw huis of tuin krijgen.

De lijnen zijn gecoat met sterk PVC, waardoor het gemakkelijk is om de lijnen schoon te vegen en ook de lijnen beschermen tegen te veel zonlicht door zonlicht. De waslijn is immuun voor de zon en de haspel kan uit de beugel worden verwijderd wanneer hij niet is aangetrokken. Een waslijn of waslijn is elk type touw, koord of touw dat is uitgerekt tussen twee punten (bijvoorbeeld twee stokjes), buiten of binnen, boven het niveau van de grond. De Minky intrekbare waslijn voor kleding heeft twee hoofdonderdelen.

waslijn uittrekbaar action
waslijn uittrekbaar action

Beide lijnen zijn zonlichtbestendig en dankzij de PVC-coating zijn ze extreem eenvoudig schoon te vegen. De nieuwe intrekbare kledingwaslijn was losgeraakt van zijn wandbeugel en een lading zwaar nat wasgoed was langs het tuinpad bezaaid. De essentiële roterende waslijn van Brabantia is een zeer hoogwaardig product.

Elke lijn is onafhankelijk intrekbaar, zodat u lelijke waslijnen kunt verbergen wanneer u ze niet gebruikt, en beide lijnen zijn uitgerust met een vergrendelingsmechanisme zodat u kunt beslissen hoeveel lijn u op een bepaald moment moet gebruiken. De lijn zelf kan meestal veel gewicht in beslag nemen, maar de plastic dozen met en het mechanisme zijn mislukt. Elk van de vijf lijnen is iets meer dan 4 m lang, waardoor je een volledige 21 m droogruimte hebt. Waslijnen zijn bevestigd aan een paal of een muur en bevinden zich vaak in achtertuinen of op balkons. Extra lange intrekbare waslijnen kunnen aan de muur worden gemonteerd of op een paal worden geplaatst. Ze zijn een goede prijs en een nette manier om uw was te drogen als u niet wilt dat een permanente waslijn ruimte inneemt. De Minky Retractable Reel waslijn is perfect om over kleine tuinen, patio's of balkons te hangen, waardoor het een ideale oplossing voor kleine ruimtes is.

waslijn uittrekbaar buiten
waslijn uittrekbaar buiten

Op dagen dat u niet wast, kunt u eenvoudig de lijnen intrekken en in de wintermaanden kunt u de hele eenheid wegbergen, omdat deze eenvoudig uit de muurbeugel kan worden gehaald voor opslagdoeleinden. Met de twee onafhankelijk intrekbare lijnen kunt u indien nodig tot 30m wasruimte bereiken. Helaas kunnen intrekbare Waslijn Uittrekbaar temperamentvol en onbetrouwbaar zijn. U kunt vrij gemakkelijk een intrekbare waslijn installeren.

De waslijnen zijn afzonderlijk intrekbaar, dus het is mogelijk om een ​​individuele lijn in te zetten voor een minder veeleisende waslast, of misschien gebruik de tweeling voor een groot wasmachine-apparaat. Ze kunnen netjes worden opgerold als ze niet zijn verloofd. De unieke lijn is helder rood gekleurd om het zicht te vergroten en letsel te voorkomen. De dubbele Waslijn Uittrekbaar biedt functies die zorgen voor meer droogruimte.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder