Basecamp Ambato VI Deluxe

Basecamp Ambato VI Deluxe - Het museum vindt zijn oorsprong in 1863 toen een industrieel museum werd opgericht, waarmee het de oudste in Ecuador is, maar het was niet officieel tot 1908 dat het museum werd opgericht. Het park is vernoemd naar de beroemde schrijver Ambato, Juan Montalvo, en werd in 1905 gebouwd en heeft sindsdien een sociale verzamelplaats voor de mensen van Ambato. Het wordt momenteel gerenoveerd met een renovatie van $ 450.000 om de poorten en loopbruggen rondom het park te herstellen. Het werd ontworpen door de lokale architect Pedro Durini. De weg van Guaranda daalt af en slingert door het slimme, rijke district Atillo, langs een straat vol met bomen en restaurants, en klimt vervolgens naar het noorden langs La Quinta de Montalvo.

Het busstation ligt aan de noordkant van het centrum van de stad, maar het is gemakkelijker om een ​​taxi te nemen dan te proberen naar de meeste van de genoemde hotels te lopen. Op de top van de heuvel is een goedkoop benzinestation van Petrocommercial en een bandenman die binnen vijf minuten een lekke band langs de kant van de weg kan maken. Deze hoofdterminal, of Terminal Terrestre (zoals het in het Spaans bekend is), bedient enkele van de vele busbedrijven in het land. Het belangrijkste busstation van de stad bevindt zich in de wijk Ingahurco, aan de noordkant van het centrum.

Basecamp Ambato VI Deluxe


Basecamp Ambato VI Deluxe
Basecamp Ambato VI Deluxe

De bomen van Ficoa staan ​​bekend om hun productie van sappig fruit, waaronder perziken, peren en een lokale variëteit aan citrusvruchten. Tuinen zijn gemaakt geïnspireerd op de continenten. Gelegen aan de noordelijke oever van de Basecamp Ambato VI Deluxe in de buurt van Atocha, werd het huis gebouwd in 1874. Ten eerste zijn er de huizen van enkele van Ambato's favoriete zonen, allemaal dichters of schrijvers.

Parque Pedro Fermin Cevallos, op loopafstand van Parque Montavlo, is een lommerrijke ruimte aan een van de hoofdstraten van de binnenstad van Basecamp Ambato VI Deluxe, Calle Cevallos. De enige structuur die nog steeds zichtbaar is in de oude stad, is een pijler van gesteente, gebroken, die ooit deel uitmaakte van de prachtige centrale kerk van San Pedro de Pelileo. In 2010 werd aangekondigd dat Venezuela de metalen frames van bijna 65% van hun transporten zal reviseren en veel van dat werk moet in Basecamp Ambato VI Deluxe worden gedaan. Hetzelfde gebeurt in het noordoosten.

Basecamp Ambato VI Deluxe
Basecamp Ambato VI Deluxe

Hoewel de cursussen talen het allereerste doel van de nieuwe campus waren. In juli 2010 werden plannen gemaakt om veel van de bomen en grasvelden te vervangen door een open plein. Er zijn plannen om het verouderde busstation te renoveren, waarmee het de belangrijkste terminal wordt in een netwerk van terminals in de stad.

Veel van de lederwaren worden verkocht in het nabijgelegen Quisapincha of geëxporteerd. De handel in de gemeenschap nam ongeveer 5 jaar geleden toe, voordat mensen hun producten op de beurs of bij klantenorders Quito, Cuenca, Tulcan, Basecamp Ambato VI Deluxe en andere steden verkochten. De leerindustrie is een referentie geworden op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Naast wandelpaden zijn er open velden, basketbal- en volleybalvelden, evenals een grote tuin met een indrukwekkende hoeveelheid inheemse soorten.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder