Elektrische Koelbox Aldi

Elektrische Koelbox Aldi - Aldi heeft een groot deel van haar Europese model opgenomen dat zo zinvol is voor een positieve winkelervaring. De meeste mensen realiseren zich niet dat Aldi een van de grootste (zo niet DE grootste) supermarktketens in Europa is, en dat het is opgericht door het paar broers die ook Trader Joe's hebben opgericht. De Aldi-sectie is ook geweldig. Aldi, wat kort is voor Albrecht Discount, is de Amerikaanse incarnatie van een Duitse supermarktketen die zo alomtegenwoordig is in het Vaterland dat bijna 90 procent van de Duitsers daar winkelt.

De winkel heeft hun selectie biologische producten uitgebreid en de prijzen zijn echt goed. Dus het is net zo gezond als je het maakt. Dan kun je de grotere supermarkt raken om achteraf je lijst af te maken. Het is duidelijk dat ALDI-supermarkten slechts een fractie zijn van de grootte van traditionele, grotere supermarkten.

Wanneer u de doos opent, is het misschien verrassend om zowel een voedingskabel als accukabels te zien, wat u soms extra kan kosten. U kunt een 12V-behuizing van het lichtnet gebruiken met behulp van een transformator, die meestal 15-20 kost. Wanneer u op zoek bent naar coole dozen zijn er zoveel opties dat het moeilijk kan worden om er een te vinden die aan uw behoeften voldoet. U gebruikt een elektrische Elektrische Koelbox Aldi die enigszins verschilt van een normale.

Voor een traditionele Elektrische Koelbox Aldi voor ijspakken hoeft u alleen maar uw ijspakken te bevriezen en deze erin te plaatsen. De doos is nog steeds een goede prijs, maar hij heeft veel terrein verloren qua prestaties en functies. Samenvatting van de kenmerken De elektrische doos VonShef Electric 21L kan worden gebruikt om voedsel tijdens een kampeertocht of tijdens een picknick koel te houden.

Elektrische Koelbox Aldi


Elektrische Koelbox Aldi
Elektrische Koelbox Aldi

Het deksel kan worden vergrendeld met behulp van de handgreep die als een vergrendeling fungeert. Het had baat bij kabelopslag, maar het was een strijd om de draad te monteren en in de daarvoor bestemde ruimte te pluggen. Hij wordt geleverd met een kabelcompartiment dat de kabels eenvoudig wegbergt wanneer dat niet nodig is. Het deksel zelf werd alleen geopend op 90 graden en moest dus worden vastgehouden om te voorkomen dat het weer naar beneden viel.

elektrische koelbox aldi review
elektrische koelbox aldi review

Wanneer u het apparaat uit de doos haalt, krijgt u beide een kabel om de koeler uit een 12V-autostekker te laten lopen die ongeveer 5 voet lang is en u krijgt ook een netstekker zodat u de W48 vanuit een standaard 3-pins aansluiting van stroom kunt voorzien . Het apparaat moet een koude temperatuur gedurende een bepaalde periode kunnen handhaven. Het is hoog genoeg om een ​​flesje van 2 liter te houden. De unit kan worden verplaatst met behulp van een stevige handgreep met een dekselvergrendeling. Het wordt geleverd met een handvat om het transporteren gemakkelijker te maken wanneer deze volledig is geladen. Als een airconditioner niet jouw ding is, is er ook een LED-plafondventilator met een afstandsbediening met vijf snelheden die je slechts $ 169 terugzet.

elektrische koelbox auto aldi
elektrische koelbox auto aldi

Of je nu een klein of groter model nodig hebt, het belangrijkste om te overwegen, is de prestatie die het je kan geven. De meeste elektrische modellen hebben een actieve batterijbeveiliging die u een idee geeft wanneer de batterij bijna leeg is. Je merkt het in eerste instantie misschien niet omdat ze niet het Amerikaanse model volgen dat je opblaast met een groot label dat heilige shit schreeuwt!

Net als bij vergelijkbare apparaten wordt hij geleverd met een ventilator die redelijk stil is, hoewel je hem mogelijk 's nachts hoort draaien, maar hij moet stil genoeg zijn om je slaap niet te verstoren. De ventilator maakt een licht zoemend geluid, maar hij zou niet hard genoeg moeten zijn om je tijdens je slaap in de problemen te brengen. De ventilator en de CheapHeat kwamen onmiddellijk op. De ventilator kan een beetje luidruchtig worden wanneer deze op volle snelheid draait, maar als je hem 's nachts in de eco-stand zet, zal hij bijna stil zijn. De ventilatoren in Elektrische Koelbox Aldi kunnen tijdens bedrijf tot een behoorlijke hoeveelheid lawaai leiden.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder