Bean Boozled Kruidvat

Bean Boozled Kruidvat - De lichtblauwe boon is ofwel bessenblauw of tandpasta. De bonen lijken zo op elkaar dat elke hap een verrassende uitdaging is.

Idem voor de BeanBoozled-lijn van het bedrijf, met lookalike jelly beans in smaken zoals beboterde popcorn en rotte eieren, drop en skunk-spray, perzik en barf, en chocoladepudding en ingeblikt hondenvoer.

Bij de eerste tests van wat de smaak van Stinky Socks werd, doordrong de geur alles wat de wetenschapper droeg, ook al maakte ze een zeer kleine batch, zegt Perry.

Bean Boozled Kruidvat


Bean Boozled Kruidvat
Bean Boozled Kruidvat

Deze Jelly Beans zijn er in 20 smaken, maar er is een vangst! De perfecte manier om van een snack een opwindend kansspel te maken, onze Jelly Belly Bean Boozled Kruidvat Bulk Jelly Beans zijn een mondvol plezier!

Je zult het niet weten tot je een hap neemt! Jelly Belly daagt de dapperste snoepliefhebbers, popcultuurliefhebbers en fijnproevers uit om hun geluk te beproeven met 10 paar op dezelfde manier.

Bean Boozled Kruidvat
Bean Boozled Kruidvat

Toch eet niemand bij Jelly Belly ingeblikt hondenvoer of braaksel om deze bonen te maken, of om dat spul zelf in de bonen te doen, en toch smaken ze precies zoals ze zijn genoemd.

Als je ooit een babydoekje hebt geroken, smaakt dit aardig naar de geur.

Bean Boozled  Strawberry Banana Smoothie. Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. Met acht lekkere smaken en acht smerige dingen, heeft delen nog nooit zoveel 'boon'! Een hele nieuwe draai aan het spelen met je eten!

Een reactie posten

Nieuwer Ouder