Chantal Sluipschutters

Chantal Sluipschutters - Sluipschutters heeft een aantal rollen gespeeld in actiefilms als Passenger 57, Demolition Man (met Sylvester Stallone), Money Train, The Fan, US Marshals en Rising Sun, evenals komedies zoals White Men Can not Jump, en To Wong Foo , Bedankt voor alles! Hij wees een kleine rol in Lee's Do the Right Thing voor het grootste deel van Willie Mays Hayes in de Major League en begon een reeks box-office hits voor Snipes. Hij is verschenen in drama's als The Waterdance en Disappearing Acts. Snipes, die een christen is opgevoed, bekeerde zich tot de islam in 1978, maar verliet de islam in 1988.

Gepromoveerd tot luitenant werd Pavlichenko uit de strijd getrokken. Pavlichenko ontving geschenken van hoogwaardigheidsbekleders en bewonderaars, overal waar ze het meest geweren en pistolen insloeg. Pavlichenko verloor nooit een enkel duel en sneed 36 vijandige sluipschuttersdoden in jachten die de hele dag en nacht (en in één geval drie dagen) konden duren. In 1943 ontving Maj. Pavlichenko de Gouden Ster van de Held van de Sovjet-Unie, een prijs die ze trots droeg tot ze op 10 oktober 1974 op 58-jarige leeftijd stierf.

Chantal Sluipschutters


Chantal Sluipschutters
Chantal Sluipschutters

In Sevastopol waren de Duitse troepen zwaar in aantal in vergelijking met de Russen, en Pavlichenko bracht acht maanden door in hevige gevechten. In de eerste twee en een halve maand van stedelijke gevechten in Odessa voordat het Duitse leger privé-Pavlichenko en haar kameraden de stad uitreed, registreerde ze 187 vijandelijke moorden.

Volgens het rapport van Major Degtyarev (de commandant van het 1138th Rifle Regiment) voor de overeenkomstige aanbevelingslijst, doodde Shanina tussen 6 en 11 april 13 vijandige soldaten terwijl ze werden onderworpen aan artillerie en machinegeweer vuur. Een jonge Russische soldaat zette zijn positie naast haar op. De titel Held van de Sovjet-Unie werd haar postuum verleend. Russische heldin krijgt een bontjas, New York Times, 17 september 1942.

Chantal Sluipschutters
Chantal Sluipschutters

Tegen mei 1944 nam haar sluipschutterstand toe tot 17 bevestigde vijandelijke moorden, en Shanina werd geprezen als een precieze en dappere soldaat. Als je Rooftop Snipers leuk vindt, moet je Getaway Shootout proberen. Vijf of zes schoten, volgens één sluipschutter, was voldoende om politieagenten te trekken terwijl ze tijd kregen om te ontsnappen. Als de koperen moord van een politieagent niet angstaanjagend genoeg was voor de autoriteiten, werd diezelfde avond de Plainfield Machine Company in het nabijgelegen Middlesex ingebroken.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder