Deglovement

Deglovement - Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk met een ervaren, deskundige letseladvocaat te spreken om te onderzoeken wat er is gebeurd. Deze verwondingen vereisen vaak meerdere operaties, meerdere huidtransplantaties van de dij van de patiënt bijvoorbeeld, of huidflappen van de eigen buik, lies of dij van de patiënt. Er is nog een veel voorkomende oorzaak van Deglovement letsel met een enkele vinger. In sommige gevallen heeft een kleine Deglovementblessure alleen een grondige reiniging nodig en enkele verbandmiddelen om het te helpen genezen. Deglovement blessures zijn ongelukkige ongelukken waarbij beschermende omhulling van de hand of vinger verloren is gegaan. Verwondingen van de extremiteit, vooral de voet en enkel, zijn duidelijke voorspellers van een slecht resultaat bij polytraumapatiënten. Ontstekingsverwondingen aan het onderste uiteinde van hiel en voet zijn een zeldzame en unieke subgroep van ernstig voetletsel.

Een goed percentage van de aanvragers van een handicap vraagt ​​alleen om arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, zodat ze medische zorg kunnen krijgen. Er zijn een groot aantal andere apparaten die er zijn. Deze aandoening werd voor het eerst beschreven door de Franse arts Maurice Morel-Lavallee in het jaar 1853. Als je denkt dat je fysieke of mentale toestand 12 maanden of langer zal duren en je kunt voorkomen dat je een fulltime baan krijgt, wil je misschien met je praten arts over wat hij denkt dat uw lichamelijke of geestelijke beperkingen zijn. Gedurende het verblijf van de patiënt bleef de capillaire vultijd voor alle tenen levendig. Dus zelfs als u voltijds kunt werken, als u 90% van de tijd niet in taak of productief kunt blijven of als u meer dan een paar dagen werk per maand mist, is de sociale zekerheid zou je als gehandicapt moeten beschouwen.

Deglovement


Deglovement
Deglovement

Casusrapport Een 27-jarige man gepresenteerd aan de SEH na een motorblessure. Orthopedische procedures voor de behandeling van fracturen die zijn opgelopen tijdens het letsel, meestal met metalen platen en schroeven, of externe fixatieapparaten, en een gebrek aan mobiliteit gedurende een periode van 6 weken tot 3 maanden. Figuren 7Intraoperatieve contralaterale fascia lata flapoogst (A) met overdracht naar het defect van het zachte weefsel (B). Op dit moment werd de wond van de patiënt gemeten op 240 cm2 (10 cm x 24 cm).

Deglovement
Deglovement

De diepere structuur, die de palmaire fascia is, en het retinaculaire systeem van de hand blijven intact. Het overblijvende deel van de flap werd gesloten over een 4 mm platte Jackson-Pratt afvoer, die werd verwijderd op postoperatieve dag vijf. Na reperfusie vertoonde het een stevige hyperemische respons. De anterolaterale dij flap ligt op de as van het septum en verdeelt de vastus lateralis en de rectus femoris spieren. Op dag 35 werd een vrije weefselflap (anterolaterale dijvrije flap gekoppeld aan de tensor fascia lata) aangebracht met de reconstructieve gezichtschirurg.

Patiënten lijden aan chronische pijn als gevolg van zenuwbeschadiging. Hij werd gemanaged met percutane drainage en compressieverband. De patiënt had geen significante medische of chirurgische geschiedenis in het verleden, nam geen medicijnen, meldde geen voedsel- of geneesmiddelenallergieën, maar gaf toe dat hij de afgelopen 8 jaar 1 pakje sigaretten per dag rookte. Hij keerde terug naar de operatiekamer 3 dagen later voor herhaalde irrigatie met debridement en plaatsing van percutane Kirshner draadfixatie. Hij had de eerste week een strikte bedrust. Hij keerde terug naar de operatiekamer voor debridement van huidnecrose op dag 10. Een multidisciplinaire aanpak was nodig om onze patiënt te voorzien van bedekking van weke delen en de best mogelijke uitkomst.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder