Kattenhuis Zelf maken

Kattenhuis Zelf Maken - Je kat zal leuk en gezellig zijn. Katten zijn van nature nieuwsgierige wezens die graag spelen en ontdekken. Ze worden zoveel mogelijk gehuisvest in knusse kamers, niet opgesloten in kooien, waardoor bezoekers de gelegenheid hebben om comfortabel met de katten om te gaan. Met een lengte van 11 inch is dit de perfecte kattenstandaard om je leeuw naar nieuwe hoogtes te brengen en hem een ​​nieuw gevoel van doel te geven.

Kattenbomen zijn een goede keuze voor Kattenhuis met meerdere katten, omdat ze uw Kattenhuis Zelf Maken een ruimte bieden om samen te spelen of, afhankelijk van hun gemoedstoestand, apart te rusten. Een condoomboom voor katten is de gemakkelijkste manier om katten de mogelijkheid te bieden om te krabben, klimmen en spelen. Een kattenboom (ook wel een cat tree house, cat condo, kitty condo, cat stand, cat post of cat tower genoemd) is een kunstmatige structuur voor een kat om te spelen, te oefenen, te ontspannen en op te slapen.

Kattenhuis Zelf Maken


Kattenhuis Zelf Maken
Kattenhuis Zelf Maken

Als je het niet gemerkt hebt, zijn de kattenbomen die je bij je plaatselijke dierenwinkel kunt kopen duur en, voor het grootste deel, niet echt aantrekkelijk. Grote kattenbomen zijn mooi, maar erg duur. Zonder twijfel een van de coolste kattenbomen in onze lijst is ontworpen en gebouwd door Kristen, het bevat vier platforms en een echt cool X-ontwerp dat een enorme hoeveelheid krassende oppervlakken kan herbergen.

Als je gewoon wat DIY cat tower-plannen wilt, download ze dan. Als het dan moe wordt, heeft het 2 huizen waaruit je kunt kiezen om te gaan liggen. Er is een Kattenhuis Zelf Maken op het tweede niveau en een hoge zitstok op het laatste niveau.

Kattenhuis Zelf Maken Video



De twee huizen geven uw kat een veilige plek om te rusten. The Cat House werd in 1998 opgericht door een groep kattenliefhebbers die de enorme behoefte aan aanvullende reddings-en adoptiemiddelen voor katachtigen zagen in Lincoln, Nebraska.

Kattenhuis Zelf Maken
Kattenhuis Zelf Maken

Vanaf het begin als een netwerk van pleeggezinnen, via verschillende gehuurde schuilplaatsen, tot de aankoop van ons eigen Kattenhuis Zelf Maken, wordt het nog steeds bemand en beheerd door vrijwilligers. Het biedt ook een val-onzijdig-terugkeerprogramma om op humane wijze de populatie van verwilderde katten te controleren.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder