Kidizoom duo Tas Roze

Kidizoom duo Tas Roze - Het duo bevestigde hun bedoelingen na navraag bij een vriend en besloot hun doel voor 2016. Na een leuke tijd op de speelplaats, schreed het duo langs gebouwen en andere materialistische dingen op straat.

Na verschillende dagen reizen door verspreide middelen bereikte het duo de basis van de machtige Brammah II (6475m).

De opkomende muzikant grijpt invloeden uit hiphop, jazz, indie-pop, house en soul. Met 420 tekens De schilder helpt je een aantrekkelijke boodschap voor je ontwerp te creëren.

Kidizoom duo Tas Roze


Kidizoom duo Tas Roze
Kidizoom duo Tas Roze

Mick had jaren geleden zijn ogen gericht op de Sersank-piek en had overwogen om eroverheen te klimmen. Casey rekende op haar zegeningen en geloofde dat ze heel veel geluk had gehad in het leven.

Eerst keek hij grijnzend naar Zach die zich als een kiddy gedroeg, later trok de reden zich naar haar toe, waarbij Casey zijn onvoorwaardelijke liefde voor haar voelde.

Hij zag mannen op straat met kommen, smekend om voedsel. Kidizoom duo Tas Roze, Hij stapte uit de bank en ging naar de keuken. Casey en Zach zijn de afgelopen maanden enorm gegroeid van de pups.

De volgende ochtend was grijs en vol verdriet toen Criscitiello haar partner in haar tent zonder leven vond. Dag 8 was een zeer complex en bevredigend glaciaal terrein met verschillende abseils van abalakovs.

De eerste dag was het oversteken van de Sersank La naar de voet van het gezicht. De tweede dag ging langzaam met poeder op steile rots.

Kidizoom duo Tas Roze, Er was een hele dag nodig om Smiths lichaam terug naar het basiskamp te brengen en nog eens twee dagen om haar uit Miyar Valley te krijgen.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder