Rendementswaarde

Rendementswaarde - Er zijn minstens twee manieren om een ​​waarde van een lambda terug te geven. U kunt ook benoemde Rendementswaarde combineren wanneer ze hetzelfde gegevenstype hebben, zoals hieronder. Een functie wordt recursief genoemd wanneer deze zichzelf vanuit het lichaam oproept. Als u een booleaanse Rendementswaarde toevoegt, krijgt u geen informatie meer, omdat een transactie van een EOA niet de mogelijkheid biedt om een ​​waarde te retourneren die zelfs kan worden gelezen door de blockchain te bekijken. De geretourneerde waarde wordt achter de schermen opnieuw als een waarneembaar opnieuw aangemaakt, zodat u deze in uw stream kunt blijven gebruiken. De retourwaarde van een functie maakt geen deel uit van een functiekeuzeschakelaar. De geretourneerde waarde van een async-functie is impliciet een belovend object.

Jij bent degene die de functie schrijft, zodat je precies weet wanneer je de Rendementswaarde moet abstraheren. Als de functie meer parameters had, kon deze eenvoudig doorgaan met het retourneren van nieuwe functies totdat alle argumenten zijn geleverd en de toepassing kan worden voltooid. Sommigen kunnen beweren dat het niet echt anoniem is, omdat we nog steeds kunnen verwijzen naar de add-functie overal in de hoofdfunctie (in andere gevallen, overal in het programma).

Het belangrijkste onderdeel van onze functie is het weergeven van gebruikers en na refactoring kunnen we ons daar gemakkelijker op concentreren. Hoewel vanwege de uitgestelde uitvoering de EndTime-functie wordt uitgevoerd aan het einde van de hoofdfunctie, werd deze in de stapel geduwd met alle beschikbare argumentwaarden eerder toen de tijdvariabele nog steeds 1 PM was. Dus laten we eerst die functie schrijven. Een functie in go kan ook een waarde zijn.

Vanwege de eenrichtingsgegevensstroom van React, kan het vaak lastig zijn om te zien hoe gegevens van de ene component naar de andere kunnen stromen. Gegevens moeten soms van kinderen op ouder, op ouder op kinderen of tussen broers en zussen kunnen worden verplaatst. Nu controleert de code de grootte van de geretourneerde waarde na een externe oproep en keert de transactie terug in het geval de retourneringsgegevens korter zijn dan verwacht. Nadat ze zijn ontvangen, gebruiken we ook patchValuemethod om de standaardwaarde van onze SELECT te wijzigen. Conclusie Het is een veelvoorkomende taak om gegevens te mappen naar het formaat dat u nodig hebt.

Rendementswaarde


Rendementswaarde
Rendementswaarde

De bovenstaande functie zal de factorieelfunctie recursief van 5 naar 0 bellen met een accumulatorwaarde. Als uw functie bijvoorbeeld meerdere typen kan retourneren, wordt er uiteraard een interface geretourneerd. Een functie kan ook een waarde retourneren die kan worden afgedrukt of toegewezen aan een andere variabele. Vervolgens wordt dezelfde winkelwagen geretourneerd, met het item eraan toegevoegd. De toevoegfunctie neemt één argument en retourneert vervolgens een gedeeltelijke toepassing van zichzelf met een vaste waarde in de sluitingsscope. In wezen is het een normale functie die rekwisieten verwacht en een element teruggeeft.

De functie is een producent van gegevens en de code die de functie oproept, verbruikt deze door een enkele Rendementswaarde uit de oproep te halen. Zoals eerder besproken, kan het invoerwaarden gebruiken voor de uitvoering ervan. Vervolgens wordt de hoofdafwerking als voltooid afgedrukt en stopt de hoofdfunctie met het uitvoeren van de opdracht, wordt de opdracht sayDone () uitgevoerd. Wanneer de hoofdfunctie wordt uitgevoerd, wordt het gestarte hoofdafdruk afgedrukt en wordt sayDone aangeroepen, maar blijft het in de wachtlijst vanwege uitstelfunctie.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder