Kroontjespen Action

Kroontjespen Action - Je pennen kwamen aan toen ik in Hongkong voor zaken was en ik heb ze net opgehaald. Draai nooit aan de punt van de pen alsof u bijvoorbeeld een gelpen draait. Als je dat gedaan hebt, moet je pen prima inkt bevatten. Chas ID De pen is aangekomen en het is geweldig!

Leon NY Steve, De twee pennen zijn vandaag aangekomen. Dompelpennen hebben ook de voorkeur van kalligrafen voor fijn schrijven. Een dip-pen bestaat uit twee delen, een metalen punt genaamd een penpunt en een handvat dat de penpunt vasthoudt. Als je iemand kent die een dip-pen gebruikt, zou het ook een goed cadeau zijn. Dompelpennen zijn nog steeds in gebruik voor penibeschilderingen, meestal ronde tip pennen met een spleet in het midden. De dip-pen heeft bepaalde voordelen ten opzichte van een vulpen. Al met al is de Kaweco Special Dip Pen duurder dan een Speedball plastic nib-houder, maar ik denk dat het de moeite waard is.

Een Kroontjespen Action is eigenlijk het stalen penpunt, dat de meeste mensen tegenwoordig de penpunt zouden noemen. De meeste penpunten in de dop zijn voorzien van een coating in was, om te voorkomen dat ze bij opslag dof worden. In het ideale geval glijdt de punt van een Kroontjespen Action over het papier met de inkt als een smeermiddel en vereist geen druk.

Kroontjespen Action


Kroontjespen Action
Kroontjespen Action

De inkt van een balpen bevat gewoonlijk ongeveer 25-40% kleurstofsuspendering in een olie zoals benzylalcohol of fenoxyethanol. Zijdeachtige vulpeninkt geeft je een verloopeffect tijdens het schrijven (ook bekend als schaduw), wat niet kan worden bereikt met normale (bijvoorbeeld balpen, gel) pennen. In tegenstelling tot de inkt van India zijn inkten op waterbasis (vulpen) gemakkelijker schoon te maken omdat ze eenvoudigweg onder snel stromend water moeten worden afgespoeld.

Kroontjespen Action
Kroontjespen Action

E. L. Singapore Hallo Steve, De pennen zijn vandaag aangekomen en ze zijn alles wat de foto's beloofden. Gemaakt van kristalglas, ze zien er breekbaar uit, maar ze zijn veel steviger dan je zou denken. Veel vintage pennen met decennia-oude penpunten kunnen nog steeds worden gebruikt vandaag. Met respect, J.M.B. WV De pen en de penpunten kwamen vandaag, mooie pen, dank je.

Kroontjespen Action
Kroontjespen Action

Als je een vulpen krijgt, leer van mijn fout en probeer je vingers van de pen te houden. Vulpennen werden ook betaalbaarder, en vulpenpunten minder en minder vertoonden een zachte actie. Eén is geschreven met een vulpen en één is geschreven met een Kroontjespen Action. Hoewel vulpennen geen pennen kunnen vervangen (en omgekeerd), vullen de twee elkaar zo goed aan, en vulpennen zijn fantastische hulpmiddelen om toe te voegen aan je artillerie. Moderne vulpennen hebben niet dezelfde kenmerken en bereiden je niet echt voor op de ervaring van tekenen met een Kroontjespen Action.

Stylografische pennen worden tegenwoordig veel gebruikt voor technisch tekenen en tekenen. Uitgevonden in 1888 en gepatenteerd in de VS in de jaren 1940, heeft de balpen een dikke pasta voor inkt die wordt verdeeld over een draaibare metalen bal. Hoewel hij veel verbeterd is door zijn eigen evolutie, is inconsistente flow nog steeds een prominent probleem met goedkopere versies van de pen. Zelfs toen ballpoints goedkoop beschikbaar werden, verbood een aantal scholen het gebruik ervan, misschien omdat schrijven met een Kroontjespen Action met meer zorg moest worden gedaan. Ze zijn het meest voorkomende en bekende type pen. De balpen wordt meestal gebruikt om te schrijven in plaats van te tekenen, maar dat betekent niet dat je hem niet kunt gebruiken om te leren tekenen met inkt.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder