Fraleoni Oorbellen

Fraleoni Oorbellen - In het familiebedrijf Chimento is goud de enige hoofdrolspeler. Wit goud is ook te zien in hun sieraden. Soms is het goud gevlochten. Weet waar Italiaans goud vandaan komt. Leer de eigenschappen die Italiaans goud onderscheiden van elders gemaakt goud. Geel goud is niet het edelmetaal dat Italiaanse sieradenmakers gebruiken. In plaats van helder glanzend goud kunnen stukken van deze maker een donkerdere, meer rustieke uitstraling hebben.

Gucci-stukken zijn zeer gewild en omvatten objecten in sterling zilver, net als de Fope Silverfope-collectie. In een poging om u te helpen bij het kiezen van het stuk dat bij u past, hebben we metingen van elk stuk op de website opgenomen. Benfaremo's stukken kunnen sierlijk of eenvoudig zijn en variëren van oorbellen tot hangers en meer.

Fraleoni Oorbellen


Fraleoni Oorbellen
Fraleoni Oorbellen

Het beschikt over stukken uit ringen co-ontworpen ontworpen door de Amerikaanse acteur Brad Pitt aan andere fijne en onderscheidende sieraden. Met de hand gemaakte 18kt gouden stukken, sommige met edelstenen, hebben een sterk karakter, opvallende ontwerpen en ademen een gemakkelijk te dragen elegantie uit.

Traditioneel is de goudkwaliteit gemeten in karaten, wat de zuiverheidsgraad van het metaal aangeeft. Het ontwerp met de aangesloten lus wordt zowel door Benfaremo als door Vicenza in de collectie van Stefani Stefano in Florence gezien.

Fraleoni Oorbellen
Fraleoni Oorbellen

Hoewel de beste Fraleoni Oorbellen manier om de maat en pasvorm van een sieraad te testen, is om het in de winkel te proberen, we weten dat dat niet altijd een optie is. Het beste wat u kunt doen als u uw pols niet kent, is door een zachte meetlint te nemen en de omtrek van uw pols losjes te meten op het punt dat u van plan bent om hem te dragen.

De lengte van de concha-riemen kan minder belangrijk zijn, omdat deze riemen vaak vrij lang worden gemaakt om veel taillematen te accommoderen, en dan kunnen worden ingekort zodat ze bij de drager passen. De hoogte en breedte spreken voor zich en de breedte van de riem beschrijft de maximale riembreedte waarop de gesp past. Fraleoni Oorbellen, Als u eenmaal de omtrek van uw pols hebt, vergelijk deze dan met de onderstaande grafiek om de juiste armbandmaat te vinden.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder