Werpkist Kat

Werpkist Kat - Zelfs na alle voorbereidingen die je hebt doorlopen, moet je je niet verbazen als je kat besluit haar kittens op een speciale plek in je kast te brengen! Hoewel ervaren katten het misschien prima doen, hebben nieuwe moeders soms speciale hulp nodig. Het fokken van katten is anders dan fokhonden. Het fokken van katten en het opvoeden van Werpkist Kat kan een zeer lonende ervaring zijn of het kan resulteren in frustratie en falen.

Van katten is bekend dat ze in de lastigste gebieden nestelen als er geen doos is of als de situatie niet ideaal is. Het is dus belangrijk dat de locatie van de box comfortabel en veilig voor haar is. Verrassend genoeg lijken mannelijke katten tijdens de paring meer stressgevoelig te zijn dan vrouwtjes. Hoewel de meeste katten leveren zonder dat er menselijke hulp nodig is, kunnen er problemen ontstaan ​​die professionele veterinaire hulp vereisen.

Werpkist Kat


Werpkist Kat
Werpkist Kat

Ze geven de voorkeur aan een overdekte doos. Zij geven de voorkeur aan een afgedekte doos en u moet ervoor zorgen dat deze geen ruwe randen heeft. De meeste vrouwelijke katten hebben drie tot vier paringen nodig binnen een periode van vierentwintig uur voordat de eisprong plaatsvindt.

Werpkist Kat
Werpkist Kat

Als kittens worden gevangen vóór de leeftijd van 10 weken, kunnen ze meestal worden getemd en normaal worden gesocialiseerd tot menselijk contact. Binnenkort zullen ze worden afgeleverd. Ze kunnen vast voedsel beginnen rond de leeftijd van 4 weken en kunnen op 8 weken worden geadopteerd in nieuwe huizen.

Als je gaat, is het mogelijk dat ze je probeert te volgen, haar kittens achterlaat en mogelijk de bevalling onderbreekt. Als u voorbarige Werpkist Kat wilt proberen te redden, kan uw dierenarts u specifieke en gedetailleerde instructies geven, waaronder het voeden van Werpkist Kat die te zwak zijn om te worden verzorgd. Het schattige kleine katje van afgelopen herfst is een dag merkbaar dat het in de volgende lente een beetje rond is in het midden.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder