Paviljoen Bergerac

Paviljoen Bergerac - Bergerac trouwde met schermster Ginger Rogers in februari 1953 en zij scheidden in juli 1957. Bergerac had meestal een goede relatie met hem (hoewel ze in de eerste aflevering Picking It Up niet als een van de beste voorwaarden werden gezien). In overeenstemming met zijn buitenbeentje en avontuurlijke stijl reed Bergerac regelmatig een kastanjebruine Triumph Roadster 2000 uit 1947 (een voorloper van de TR-serie sportwagens van Triumph) die, met zijn lange motorkap, een voertuig was dat totaal niet geschikt was voor de smalle en kronkelige Jersey-wegen met hun snelheidslimiet van niet meer dan 40 mijl per uur.

Paviljoen Bergerac is een opera met vier werken met muziek van Franco Alfano en libretto van Henri Cain, gebaseerd op het drama Cyrano de Bergerac van Edmond Rostand. Cyrano de Bergerac is een 1950-drama-liefdesfilm gebaseerd op het 1897 Franse Alexandrine-versdrama Cyrano de Bergerac van Edmond Rostand.Paviljoen Bergerac heeft Schotten tentoongesteld, de Teacakes en Irn Bru de ambrozijn van een natie.

Om hem te helpen, componeert Cyrano de liefdesbrieven van Christian aan Roxane, die ze onweerstaanbaar vindt. Cyrano verbergt zijn verwoesting en komt overeen haar te helpen. In de film sterft Cyrano nadat hij vertrapt werd door een rijtuig als onderdeel van een hinderlaag in plaats van dat hij op het hoofd werd geraakt door een vallende stam zoals in het stuk.

Cyrano glijdt voor het eerst in delirium, sterft vervolgens en laat Roxane een tweede keer rouwen. Met ook Cyrano onder zijn bevel verdient De Guiche het respect van de zwaardvechter door zijn gedrag in de oorlog.

Paviljoen Bergerac


Paviljoen Bergerac
Paviljoen Bergerac

Naast Cinema Grand Ecran Cyrano, Paviljoen Bergerac heeft de stad Bergerac nog veel meer te bieden. De stad ligt in het noordelijke deel van Frederick County (ten noorden van Frederick, Maryland, de provinciehoofdplaats), ongeveer tien mijl van de grens met Pennsylvania, langs US Highway 15.

Zoals gebruikelijk is in film en televisiedrama geschoten op locatie, geportretteerde plaatsen zijn niet bedoeld om een ​​accuraat reisverslag van het werkelijke eiland te maken. In het fictieve verhaal op het scherm werden locaties van verschillende eilandlocaties, vaak kilometers van elkaar verwijderd, vaak samen in dezelfde volgorde bewerkt.

Paviljoen Bergerac
Paviljoen Bergerac

Naast de bovennatuurlijke elementen die in de serie werden opgenomen, eindigde een aantal afleveringen met onaangename wendingen, zoals bij Offshore Trades en A Hole in the Bucket. De serie liep van 1981 tot 1991 en werd gemaakt door producer Robert Banks Stewart, nadat een andere van zijn populaire detectiveserie Shoestring, met in de hoofdrol Trevor Eve, plotseling tot een einde kwam.

Omdat het een decennium duurde, vonden de regisseurs het steeds moeilijker om locaties te vinden die in eerdere afleveringen niet al te vaak waren gebruikt. De laatste serie bleef dus wat leeg van bekende personages, vaak met alleen nog Paviljoen Bergerac zelf en Charlie Hungerford over. De tweede serie werd uitgebracht op 13 juli 2006 en de derde serie werd uitgebracht op 23 oktober 2006. De eerste serie werd uitgebracht op 8 mei 2006, inclusief audiocommentaar op drie van de afleveringen.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder