Sam Heughan Getrouwd

Sam Heughan Getrouwd - Sam ging naar de Kells Primary School. Zelfs daarvoor, Sam dateerde van Cody Kennedy in 2014. Komende met allerlei excuses waarom Sam niet hun Jamie is. Scroll naar beneden voor video Sam en de Girls 'Night Out-sterretjes maakten zelfs hun `rode loper'debuut als koppel tijdens een Los Angeles awards-seizoen bash georganiseerd door Piaget en The Weinstein Company op 24 februari.

Als kind werd Sam Heughan verliefd op acteren. Er is een bepaalde ontwikkeling in de huidige dagen dat Sam Heughan getrouwd opnieuw is begonnen met het uitgaan van zijn aanstaande vriend, MacKenzie Mauzy.

Sam Heughan en Caitriona Balfe gingen zelfs nog een stapje verder en ontkennen schaamteloos de ontluikende geruchten die escaleerden na het opzwepende succes van hun represaille van het echtpaar in Outlander. Sam Heughan en Caitriona Balfe hebben hun best gedaan om de kogel te ontwijken, maar er is zeker meer aan dan alleen de beknoptheid van IT.

Sam Heughan Getrouwd


Sam Heughan Getrouwd
Sam Heughan Getrouwd

Het paar zou geloften hebben uitgewisseld in een intieme ochtendceremonie op een geheime locatie, vóór enkele goede vrienden en familieleden. Het is niet helemaal duidelijk wat er met het echtpaar is gebeurd, want Heughen is de laatste tijd weer zwaar verbonden geweest met een andere vrouw, tweelingactrice Amy Shiels.

Sam Heughan en Caitriona Balfe Getrouwd
Sam Heughan en Caitriona Balfe Getrouwd

Het paar heeft geen signalen meer gegeven om te suggereren dat ze aan het daten zijn, behalve samen rondhangen. Hij heeft hun relatie redelijk privé gehouden. Hij ontkende in de eerste plaats de relatie maar later openden ze openlijk aan het publiek. Een paar op het scherm van de beroemde tv-series Outlander, Sam Heughan en Caitriona Balfe Getrouwd zouden met elkaar zijn uitgegaan. Nogmaals, mensen voelden dat het een teken kon zijn van hun datering, maar dan weer zoals eerder konden ze gewoon gewone vrienden zijn.

Er ging een gerucht dat Sam in de buurt zou zijn van Caitriona Balfe, een Ierse actrice en een model. Sam Heughan Getrouwd in het geheim met geruchten die nogal wat opschudding veroorzaakten bij fans. Laatst bijgewerkt op 13 januari 2019 Samen met de populariteit is Sam Heughan's dating-affaire het algemene belang van het publiek.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder