Tijdzones Berekenen

Tijdzones Berekenen - Als u UTC naar de lokale tijd wilt Berekenen, belt u de methode ToLocalTime van het DateTime-object waarvan u de tijd wilt Berekenen. De standaardtijd binnen de meeste tijdzones is een integraal aantal uren verschoven ten opzichte van een tijdschaal genaamd Coordinated Universal Time (afgekort UTC), die wordt bijgehouden door een groot aantal zeer nauwkeurige atoomklokken in laboratoria over de hele wereld, waaronder het Amerikaanse marien observatorium. Eastern Standard Time (EST) voor New York is gebaseerd op een lengte van 75 graden. Tijdens zomertijd (zomertijd) zou je 5 uur alleen aftrekken, dus 18 UTC zou naar 13 CDT gaan. Bij Greenwich zal de tijd anders zijn. Universal Time of Greenwich Mean Time is vereist om de posities van de planeten te berekenen. Merk op dat er geen tijdsverschil is tussen Greenwich Mean Time (GMT), dat op de rekenmachine wordt gebruikt, en Coordinated Universal Time (UTC).

Als je naar het westen bent gereisd, trek dan 4 minuten elke 1 graad van de gemiddelde tijd af en omgekeerd. Dus het beweegt een graad in vier minuten tijd. Elke 15 graden lengtegraad is gelijk aan 1 uur.

Tijdzones Berekenen


Tijdzones Berekenen
Tijdzones Berekenen

Een tijdzone is een gebied op aarde dat een uniforme tijd gebruikt. Tijdzones zijn door de mens gemaakte constructies, en de locatie van een grens tussen tijdzones, terwijl dat bij USUALLY normaal is, is onderhevig aan administratieve (wettelijke) wijzigingen. De enige tijdzone van India is ook een erfenis van de Britse spoorwegconstructie.

Een van de grootste voordelen van privéjetscharters, in vergelijking met vliegreizen, is de flexibiliteit die het biedt voor het plannen van routes. Het vreemde tijdsverschil tussen Nepal en India heeft geresulteerd in een nationale grap dat Nepalezen altijd 15 minuten te laat zijn (of, Indianen zijn 15 minuten te vroeg). Datum- en tijdwaarden die worden weergegeven door DateTimeOffset-objecten zijn niet volledig tijdzonewaarschijnlijk omdat het object wordt losgekoppeld van de tijdzone op het moment waarop het wordt geïnstantieerd. De enkele parameter van de methode is de offset van de nieuwe datum- en tijdwaarde die de methode moet retourneren.

Wanneer u naar het oosten reist, kan het tijdsverlies vele uren zijn op langeafstandsvluchten. Natuurlijk zijn uw resultaten verre van perfect, maar hopelijk maakt u minder klanten wakker uit hun nachtrust. Houd er rekening mee dat de eerste paar cijfers van het nummer de internationale prefix kunnen zijn en geen goed onderdeel zijn van het telefoonnummer.

In het volgende voorbeeld wordt de Tijdzones Berekenen methode gebruikt om van Hawaiian Standard Time naar lokale tijd te Berekenen. Het gebruik van UTC-tijd wordt aanbevolen wanneer een datum en tijd draagbaarheid over computers belangrijk is. Door Tijdzones Berekenen te gebruiken, kunnen we gemakkelijker alles organiseren, van commerciële activiteiten tot reizen. De internationale civiele-tijdstandaard was lange tijd Greenwich Mean Time (GMT).

Een reactie posten

Nieuwer Ouder