Een goede en goedkope telefoon

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Mobiele telefoons spelen een erg belangrijke rol in het sociale leven. Alleen heeft niet iedereen het geld, om de nieuwste telefoons aan te schaffen. De mobiele telefoons worden voornamelijk aangeboden in combinatie met een abonnement. Er zullen dan vaste maandelijkse kosten zijn. Maar voor de nieuwste telefoons moet er vaak ook een apart bedrag bij worden betaald. Zodoende zijn er ook goedkopere mobiele telefoons ontwikkeld om zo deze dure kosten te kunnen omzeilen. Op de website goedkopetelefoon.net vindt u een overzicht van alle goedkope telefoons die er op dit moment in Nederland te verkrijgen zijn.

Een goede en goedkope telefoon


Een goede en goedkope telefoon

Een Huawei telefoon


Het Chinese bedrijf Huawei omwikkeld smartphones die voorzien zijn van de nieuwste snufjes, maar die in een lagere prijsklasse vallen. Zo kan Huawei een hele brede doelgroep bedienen. Huawei wil haar gebruikers goede service verlenen en zal er dus ook voor zorgen dat de gebruikers niets te kort komen. Huawei wil met haar Ascend lijn bekendheid krijgen in Europa. Binnen deze Ascend lijn biedt Huawei verschillende smartphones aan. Binnen de Ascend lijn, zijn er ook vier verschillende segmenten te onderscheiden. Namelijk Diamond, Platinum, Gold en Young.

De namen geven al aan hoe deze segmenten zijn opgebouwd. Een smartphone uit het segment Diamond zal wat luxer zijn, dan een smartphone uit het segment Young. Eén van de laatste smartphones die door Huawei is ontwikkeld is de Huawei Ascend P6. Deze smartphone is erg dun en is voorzien van de laatste snufjes.

Deze smartphone is zelfs zo gemaakt, dat deze ook te bedienen is met handschoenen aan. En dat komt niet veel voor. De vraagprijs van de Huawei Ascend P6 ligt tussen de € 300,- en € 400,-. Dit geeft al aan dat deze smartphone in een lagere prijsklasse valt en omschreven kan worden als een goedkopere mobiele telefoon.

Een optie die Huawei bij al haar telefoons aanbiedt, is de 3×3 smart deal. De volgende onderdelen vallen binnen deze deal: 3 jaar garantie aan huis, 3 jaar data protectie en een defect toestel zal binnen 3 dagen worden gerepareerd.

Een goedkope HTC telefoon


Ook HTC ontwikkeld een aantal goedkopere mobiele telefoons. HTC zorgt er altijd voor dat ze een mobiele telefoon ontwikkeld die haar gebruikers precies biedt wat ze zoeken. Deze smartphone is voorzien van de nieuwste snufjes en sluit goed aan ij de concurrentie. Naast deze ene smartphone biedt HTC een aantal goedkopere modellen aan om zo een brede doelgroep te kunnen bedienen. Dit heeft HTC al laten zijn met haar lijn One. Zo is de HTC One Max te verkrijgen voor € 660,- terwijl de HTC One SV te verkrijgen is voor € 300,-.

Een reactie posten

Nieuwer Ouder